Haberler

MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Kalfaoğlu Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, "Bedirhanoğlu'nca boşalan makama, seçilmişlerin teveccühü ile seçilen yeni İl Başkanımız Göksel Taşçı'yı yeni vazifesinden ötürü tebrik ediyorum" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Burak Kalfaoğlu, "Bedirhanoğlu'nca boşalan makama, seçilmişlerin teveccühü ile seçilen yeni İl Başkanımız Göksel Taşçı'yı yeni vazifesinden ötürü tebrik ediyorum" dedi.

Kalfaoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Nevşehir İl Başkanı Serkan Bedirhanoğlu'nun vazifesinden çekildiğini beyan ettiğini anısatarak, Bedirhanoğlu'nun mesleki faaliyetlerini bundan sonraki süreçte il dışında devam ettireceğinden vazifesini bıraktığını söyledi.

MHP'nin "Ben" merkeziyetçi değil "Biz" merkezli bir teşkilat yapısına sahip olduğunu vurgulayan Kalfaoğlu, "Başkanımız da, bu şiar ile müşterek başarıyı hedefleyerek vazifesinden feragat etmiştir. Bedirhanoğlu'nun bu davranışı diğer siyasi partilerdeki koltuk kavgası güdenlere tokat gibi bir cevap olmuştur. Bedirhanoğlu'nca boşalan makama, seçilmişlerin teveccühü ile seçilen yeni İl Başkanımız Göksel Taşçı'yı yeni vazifesinden ötürü tebrik ediyorum. Kişiliği, sosyal ilişkileri, eğitimi ve entelektüel birikimi bir yana Hak davasına olan imanı ve insan sevgisi odaklı yaşam anlayışından dolayı sadece Nevşehir'imize değil Türkiye'ye örnek bir il başkanı olacağı inancımla önümüzdeki süreçte kendisi ile çalışacağımdan ötürü büyük bir heyecan taşıyorum" dedi.

Kalfaoğlu, açıklamasında Mehmet Akif Ersoy'u da 76. ölüm yıl dönümünde şükranla andıklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

"Dün cephelerde Türklüğün İslam Sancağını nasıl gururla taşıdığını dillendiren İstiklal Marşı'mız tekrar tekrar okunduğunda Türk-İslam davasının dün olduğu gibi bugün de o alçak taarruza hedef olduğunu görmek mümkündür. Kıymetli şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u rahmetle anarak, dünkü düşmana bugün Üç Hilalli Sancağın altında göğüs gerdiğimizi, Milliyetçi Hareket Partisi'nin vatanın teminatı ve istikbali olduğunu tüm kamuoyuna arz ederim."

Yayıncı: Yücel Velioğlu - NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mehmet Akif Ersoy Nevşehir Merkez Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title