Haberler

MHP Nevşehir İl Başkanlığına Burak Kalfaoğlu Seçildi

MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı kongresi sonucunda, merkez ilçe başkanlığı görevine Burak Kalfaoğlu seçildi.

MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı kongresi sonucunda, merkez ilçe başkanlığı görevine Burak Kalfaoğlu seçildi.

MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı kongresi, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Düğün Salonunda gerçekleştirildi. MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yozgat Milletvekili Sadi Durmaz'ın da katıldığı kongreye Burak Kalfaoğlu tek aday olarak katıldı.

Burak Kalfaoğlu kongrede yaptığı konuşmada, Nevşehir'de MHP'yi yeniden eski günlerine döndürmek amacıyla aday olduğunu söyledi. Kalfaoğlu, "Amacımız; yüzlerce yıldır dimdik ayakta duran davamızı, taptaze fikirlerimiz,

ses getirecek projelerimiz ile memleketimizin en ücra köşelerine duyurmak ve Yüce Rabbimin rızasına, Peygamber Efendimizin şefaatine nail olmaktır. Sloganımız ise "Harekete inan harekete devam" dedi.

Demoktarik toplum hayatında her bireyin bir fikri ve her fikir akımının bir doğrusu olabileceğini kaydeden Burak Kalfaoğlu, ancak milliyetçi hareketin tam bağımsız bir Türk-İslam Birliği gibi bir tek hakikati olduğunu kaydetti. Milliyetçi hareketin bir sevgi hareketi, ecdadını seven, toprağını seven,milletini seven bir kardeşlik bağı olduğunu söyleyen Kalfaoğlu, "Milliyetçi Hareket Partisi Kurumsal yapısı ve saygın lideriyle Türkiye'nin sigortası ve teminatıdır. Ülkemiz üzerinde bölünme senaryolarının konuşulduğu bu talihsiz dönemde, sessiz çoğunluğun yegane sesi Milliyetçi Hareket olmuştur. Partimize oy vermemiş insanlar bile Milliyetçi Hareket Partisi'nin parlamentoda olmasının, ülkemiz için bir güvence olduğu konusunda hemfikirdirler. Aynı zamanda kötü niyetli, bir takım menfaat odaklarının da çekindiği tek güç Milliyetçi Harekettir. Bu zor günlerde partimizin rolü öncelikle iktidarda olanların yanlışlarını, layık oldukları lisan ve üslupla dile getirip, gerçekleri halkımıza aktarmaktır. Kongrelerde amaç ülkemizi yerel ve genel seçimlere güven ortamında götürmek, partimizi ve ülkemizi yönetecek kadroların alt yapısını hazırlamaktır" diye konuştu.

Kongrede yapılan seçimde Burak Kalfaoğlu, MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı görevine seçilirken partinin yeni merkez ilçe yönetim kurulu ise şu isimlerden oluştu; "Fatma Tümtürk, Savaş Ceylan, Osman Gümüşsuyu, Nuh Özlü, Derviş Ertaş, Ramazan Şahin, Mustafa Otlu, Hasan Çokçalışkan, Yaşar Usalan, Şule Önemli, Zehra Işık, Faruk İşbeceren ve Şahin Kuzugüden" - NEVŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Merkez Ramazan Şahin Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title