Haberler

MHP Mut İlçe Başkanı Durmuş Ali Çerekçi İstifa Etti

Mersin’in Mut ilçesinde MHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Çerekçi, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Mersin'in Mut ilçesinde MHP İlçe Başkanı Durmuş Ali Çerekçi, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

Son zamanlarda ülkücü camianın görmüş olduğu zulümlere ve sahipsiz bırakılışına tepki olarak istifa ettiğini açıklayan Çerekçi, " Türkiye'nin derdini dert edinen insanların bu karanlığa bir mum yakma çabasını çok tabii karşılamak gerekirken, kolay olan, gelene ağam gidene paşam demektir. El etek öpmektir. Yanlışları düzeltmeye çabalamak yerine hataları tartışılmayan doğrular olarak takdim etmektir. Ama bu görevin itibarını düşünen, inancından fedakarlık etmeyi en büyük zulad eden biri, eğilip bükülmektense elbette kırılmayı tercih eder. Hayatım boyunca hiç eğilip bükülmedim, doğru bildiğimi her zaman ve her şartta söyledim. Bunun da bedelini kendi çapımda birçok kez ödedim. Hiçbir zorluk beni davamdan ve partimden döndüremedi, beni asla yıldıramadı. Bu iki yıl içinde acısıyla tatlısıyla hayatımın en güzel günlerini geçirdim. Başta Genel Başkanım Devlet Bahçeli'ye ve gönülden bağlı olduğum ülkücü camiaya bana ömrümün en güzel iki yılını yaşattığı için sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Başta belediye başkanları olmak üzere genel merkez yöneticileri, sizlere gönül vermiş ülkücü camiaya, AK Parti tarafından yapılan zulümlere karşı teşkilatlarınıza ve tabanınıza sahip çıkınız" dedi.

"Son zamanlarda ülkücü camianın görmüş olduğu zulümlere ve sahipsiz bırakılışına tepki olarak bugün itibariyle görevimden istifa etme ihtiyacı doğmuştur" diyen Çerekçi, "Başta yönetim kurulum olmak üzere beni sahiplenen, beni hiç yalnız bırakmayan bütün dava arkadaşlarımdan, ağabeylerimden, ablalarımdan helallik istiyorum. Varsa hakkım misli misli helali hoş olsun. Bu veda ne davamdan ne de partimden kopmak değildir. Bu veda sadece benden bu görevi çok daha iyi yapacak bir ülkü neferine görevimi teslim etmektir. Ömrümün sonuna kadar bu camianın bir neferi olarak yaşamayı Mevlam bana nasip etsin" diye konuştu. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Durmuş Ali Türkiye Mersin Mut Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Fenerbahçe-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos maçı şifresiz mi? 23 Nisan bankalar tatil mi? 23 Nisan bankalar açık mı, çalışıyor mu? 23 Nisan'da İş Bankası, Garanti, Vakıf Bank, Ziraat Bankası açık mı? KPSS şartsız hastane personel alımı ne zaman? Başvurular ne zaman, şartları neler? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Sevgilisi kim? Mükremin Gezgin kimdir? Mükremin Gezgin evleniyor mu? Bilsem sınavını geçmek için kaç puan almak gerekir? BİLSEM sınavlarına nasıl bakılır? Patnos Belediyesi hangi parti? Patnos Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Bursluluk sınavı ne zaman? 2024 İOKBS bursluluk sınav sonuçları hangi tarihte açıklanacak? 2024 GUY SINAVI BAŞVURU EKRANI: GUY sınavı başvuruları başladı mı, GUY sınavı başvuruları nereden, nasıl yapılır? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BİLSEM SONUÇLARI AÇIKLANDI 2024! BİLSEM sınav sonuçları nereden öğrenilir? BİLSEM sonuç sorgulama ekranı! Karne günü ne zaman 2024? Okullar ne zaman tatil olacak? Yaz tatili ne zaman başlıyor? Survivor'da dün kim elendi? Survivor 2024 adaya kim veda etti? 17 Nisan Survivor elenen isim! 2024 LGS sınavı ne zaman, tarihi belli oldu mu? Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınav giriş belgesi yayınlandı mı? Elif Duygu Adıgüzel kimdir? Elif Duygu Adıgüzel kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title