Haberler

MHP Muğla Adayı Yüksel, Çalışmalarına Devam Ediyor

MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, Bafa pazarından esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, Bafa pazarından esnaf ve vatandaşlarla buluştu. Halkla sohbet eden Yüksel, daha sonra Baharlı, Söğütçük, Şenköy, Ertenli ve Ekindere köylerine ziyaretlerde bulundu.

MHP Muğla adayı Dr. Ferat Yüksel, MHP Milas İlçe Teşkilatı ile beraber güne Bafa pazarında esnafları ziyaret ederek başladı. Esnafları ziyaret eden heyet, Milliyetçi Hareket Partisinin tek başına iktidarı için vatandaşlardan oy istedi. Güne 5 köy ziyareti ile devam eden Yüksel, yaptığı kahve toplantılarında Milliyetçi Hareket Partisinin seçim beyannamesini anlatarak, CHP'li yerel belediyeleri eleştirdi. Yüksel'in şu sözleri söyledi; "AKP'nin durumu ortada, Ülke'nin ekonomisi ortada, çiftçimin mahsulü ortada. AKP'yi size hiç anlatmıyorum bile. Asıl gözden kaçırdığımız tehlike CHP'dir. Çünkü sizi çantada keklik olarak gören CHP, halkın AKP'nin alternatifi olarak CHP'ye oy verecekler diyor. Tek bir çivi çaktı mı bu CHP belediyeleri? Ben seçimden öncede, sonrada meydanlarda bu CHP'li belediyelerin yakasındayım. ya size hizmet edecekler ya da ben kapı kapı dolaşıp bu halka doğruları anlatacağım. Haksızlığa karşı çıkacağım. Biz, dilsiz şeytan olmayacağız"

Yüksel, Türkiye'nin tek kurtuluşunun Türkmen Beyi Devlet Bahçeli'yi başbakan yapmaktan geçtiğini belirtip, oylarına talip olduğunu dile getirdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şenköy Milas Muğla Bafa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title