Haberler

MHP Mudanya'da Çaptık Dönemi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mudanya İlçe Teşkilatı olağan kongresinde Fehim Çaptık başkanlığa seçildi.

Mudanya Uğur Mumcu Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen ilçe kongresine MHP İl Başkanı Tevfik Topçu, MDK üyesi Kadir Çitil, MHK Üyesi Muhammed Tekin, siyasi parti temsilcileri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili katıldı. MHP Bursa İl Başkanı Tevfik Topçu, divan kurulu başkanlığına seçilmesinin ardından yaptığı konuşmasında birlik ve beraberlik mesajları verdi. Topçu, "Kurum olarak evet kararı almamız bizlerin arasına nifak tohumları ekmelerine fırsat vermemeli. Bizler evet ya da hayır verenler arasında bir ayrım yapmayız. Bu konuda kimse kimseyi suçlayamaz. Evet kararı almamız, AK Parti'ye tabi olduğumuz manasına gelme. Eğer evet diyorsak devletin bekası için AK Parti'nin kendilerinden istediklerimizi gerçekleşmesindendir. Bu terörle mücadele başta olmak üzere, ekonomik olarak bizlere cephe alan ülkelere karşı güçlü Türkiye'nin oluşması içindir" dedi.

Kongre öncesi bir konuşma yapan, Başkan Adayı Fehim Çaptık, 2019'da yapılacak yerel seçimlerde MHP'yi Mudanya'da iktidara taşıyacaklarını söyleyerek, "Başaramadığımız takdirde koltuğu bırakır gideriz" diye konuştu.

Atamayla MHP ilçe Başkanlığını sürdüren Başkan Adayı Selçuk Yılmaz, referandumun ayırıcı olmayıp birleştirici olması gerektiğini söyleyerek, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Konuşmalar sonunda iki liste halinde kapalı oylamayla seçime gidildi. Seçim işleminin bitiminde yapılan oy sayımı sonrası 400 delegeden 167'si oy kullandı. 97 oy alan Fehim Çaptık ve listesi kazanırken, Selçuk Yılmaz ve listesi 69 oyda kaldı. 1 oy geçersiz sayıldı. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Tevfik Topçu Mudanya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title