Haberler

MHP Milletvekili Tuna, İlk İstişare Toplantısına Katıldı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, önceki gün Ankara’ya giderek, MHP Genel Merkezi’nde gerçekleştirilen ilk istişare toplantısına katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, önceki gün Ankara'ya giderek, MHP Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen ilk istişare toplantısına katıldı.

Toplantıda, seçim sonuçları ve olası koalisyon süreci değerlendirildi. Toplantı sonrasında kısa bir açıklama yapan MHP Çanakkale Milletvekili İbrahim Kürşat Tuna, "Türk milleti emin olsun. Hareketimizin lideri Devlet Bahçeli her konuya çok hakim ve tecrübenin zirvesinde. Camiaya düşen görev, onu takip etmek ve lidere göre üslubunu belirlemektir. Lider Devlet Bahçeli Milletvekilleri ve MYK üyelerini topladı. Liderimizin rehberliğinde Ülkücü Hareket Yol haritasını ortaya koyup Kararlı bir biçimde yürüyecektir" dedi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi İbrahim Kürşat Tuna Çanakkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title