Haberler

MHP Milletvekili Prof. Dr. Aydın'dan Ramazan Mesajı;

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, ramazan ayının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, ramazan ayının başlaması nedeniyle bir mesaj yayınladı. Prof. Dr. Kamil Aydın, mesajında şunları kaydetti; "Rahmet, bereket ve huzur iklimi Ramazan ayının gölgesi üzerimize düşmüş, artık neredeyse saatlerle ifade edebileceğimiz kadar kısa bir zaman kalmıştır. Mübarek Recep ve Şaban aylarını geride bırakarak, rahmet, mağfiret ve bereket ayına girmiş olduk.

Oruç ibadetinin yerine getirildiği bu mübarek ay birçok güzellikleri barındırır, kutlu bir misafir gibi heyecanla karşılanır, hüzünle uğurlanır. Gecesi ayrı güzel gündüzü ayrı güzeldir. Teravihi, iftarı, sahuruyla, nice güzellikler getirir kendi dünyamıza. Karşılıklı ziyaretleşmelerin, ikramın ve ihsanın bol bol yaşandığı bir zaman dilimidir Ramazan. Darda kalmışların, bilhassa yoksulların ve çaresizlerin halinden anlama ayıdır. Ramazan; paylaşım, yardımlaşma ve dayanışmadır. Bu hasletlerin yaşanmasına vesile olan bu mübarek ayda sofralarımızı ve gönüllerimizi ihtiyaç sahiplerine açmayı unutmamalı ve Rabbimizin rahmetine nail olmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cenab-ı Hakkın rahmet kapılarının açıldığı Mübarek Ramazan ayının ülkemizde ve İslam Aleminde hayırlara vesile olmasını diler, bu ayı; birlik, beraberlik, kardeşlik ve hoşgörü duyguları içerisinde geçirmek ümidiyle "Hoş Geldin ya Şehr-i Ramazan" diyorum." - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kamil Aydın Erzurum Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title