Haberler

MHP Milletvekili Adayları Manavgat'ta Esnaf Temsilcileriyle Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili adayları Mehmet Günal, Tarkan Akıllı ve Adem Uslu Manavgat'ta meslek kuruluşlarını ziyaret edip problemlerini dinledi.

MHP Antalya milletvekili adayları Mehmet Günal, Tarkan Akıllı ve Adem Uslu, Manavgat İlçe Başkanı İsmail Hakkı Karadağ'la birlikte meslek odalarını ziyaret etti. Manavgat Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Çelik, Manavgat Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ahmet Özdemir, Manavgat ve Çevresi Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Muammer Ünal, Manavgat Bakkallar Bayiler ve Büfeciler Odası Başkanı Abdullah Akça, Manavgat Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mahmut Şafak, Manavgat Servisçiler Odası Başkanı Mahir Çınar'ı ziyaret eden MHP'li milletvekili adayları, iktidara gelmeleri durumunda küçük esnafa yönelik yapacakları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

ESNAFIMIZ NEFES ALACAK

MHP Antalya milletvekili Mehmet Günal, MHP iktidarında esnafın ekonomik olarak rahata kavuşacağını ifade ederek; "Mevcut iktidarın uyguladığı ekonomi politikaları nedeniyle esnaflarımız özellikle küçük esnaflarımız varlık ve yokluk mücadelesi veriyor. Bizim hedefimiz öncelikle esnaflarımızın nefes almalarını sağlamak ardından ekonomik olarak güçlenmelerini sağlamak" dedi.

DAR GELİRLİYE HİLAL KART

Küçük esnafa yönelik uygulayacakları politikalar hakkında bilgi veren Mehmet Günal, "Bu konuda özellikle Hilal Kart esnaflarımız için kurtarıcı olacağını düşünüyoruz. Dar gelirli vatandaşlarımızın tespit edilecek ekonomik durumları ve yaşam standartlarına göre Hilal Kart vereceğiz. Vatandaşlarımız bu kartlarla bölgelerinde bulunan esnaflardan alışveriş yapacak. Hem kendi ihtiyaçlarını gidermiş olacaklar hem de esnafımıza dolaylı yönden devlet kaynak aktaracak. Hilal Kartla sadece esnaflardan alışveriş yapılabilecek, AVM'lerden alışveriş yapılamayacak" dedi.

ESNAF TURİZMDEN PAY ALACAK

MHP Antalya milletvekili adayı Tarkan Akıllı da Antalya'nın ve Manavgat'ın turizm kenti olduğuna vurgu yaparak, "Bizim ana ekonomik sektörlerimiz turizm ve tarım. Maalesef turizmde esnaflarımız yeteri kadar pay alamıyor. MHP iktidarında Turizm çerçeve kanunu çıkartarak, bu kanun çerçevesinde esnaflarımızın da ekonomik olarak güçlenmesini sağlayacağız" diye konuştu.

BELDE BELEDİYELERİ AÇILACAK

MHP Antalya milletvekili adayı köy ve belde tüzel kişiliklerinin kaldırılmasının vatandaşlar için iyi olmadığını ifade ederek, MHP'nin iktidar olması durumunda belde belediyelerinin tekrar açılacağını belirtti. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Tarkan Akıllı Mehmet Günal Manavgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title