Haberler

MHP Milletvekili Adayları Bayramiç'te

MHP Çanakkale Milletvekili adayları Füsun Koroğlu Çorapçıoğlu ve Enver Koç, Bayramiçli seçmenlerle buluştu.

MHP Çanakkale Milletvekili adayları Füsun Koroğlu Çorapçıoğlu ve Enver Koç, Bayramiçli seçmenlerle buluştu.

Çorapçıoğlu, MHP'nin seçim bürosu balkonundan yaptığı konuşmada, Çanakkale ve ilçelerin ekonomilerinin AK Parti iktidarında küçüldüğünü iddia etti.

İktidara talip partiler arasında 1. sırada yer alan tek kadın milletvekili adayının kendisi olduğunu belirten Çorapçıoğlu, "Kadın milletvekiliniz olmasını istiyorsanız MHP'ye oy verin. Ben siyaseti de, devlet yönetimini de iyi biliyorum. 9 yıllık AK Parti iktidarı döneminde Çanakkale hiçbir hizmet alamamış, tersine fabrikalar kapatılarak Çanakkale fabrika çöplüğüne dönüştürülmüş" dedi.

Çorapçıoğlu, şöyle konuştu:

"Eğer MHP'yi iktidar yaparsanız ben size hizmeti getiririm. Eğer muhalefet görevi verirseniz, o zaman da projeleri hazırlar, iktidar milletvekillerine bunları hayata geçirmeleri için sunarım. Onlar bunu yapmazsa gelir sizlere şikayet ederim. Çanakkale'de rüzgar enerjisi üretilmekte. Ama bizler suçumuz olmadığı halde elektrik hatlarında oluşan kaçağın faturasını ödüyoruz. Yasalara göre üretim yapılan bölgelerdeki gelirin yüzde 5'inin o bölgelere verilmesi gerekmektedir. Ama, Çanakkale halkının bu hakkı verilmemekte. Bunun verilmesini sağlayarak halkın ucuz elektriğe kavuşmasını sağlayacağım. 12 Haziran'da ülkenin bütünlüğünü ve beraberliğinin korunmasını istiyorsanız, oyunuzu MHP'de birleştirin. Oylarınız çok kıymetli, değerini bilin. 12 Haziran'da bunları sandığa ve tarihe gömün. "

Diğer Milletvekili adayı Enver Koç ise AK Parti iktidarında bölgeye hiçbir yatırımın yapılmadığını öne sürdü.

Koç, "9 yıl öncesini hatırlayın. 9 yıl önce 1 litre süt ile 3 kilogram yem alınabiliyordu. Bugün ise 1 kilogram bile alınamaz halde. Başbakan 'Nereden nereye geldik' diyor. 9 yıllık AK Parti iktidarında yapılmadık yolsuzluk kalmamış. AK Parti, yandaş kalkındırma partisi olmuş. Bugün mü, 9 yıl önce mi daha mutluydunuz? 9 yıl boyunca Bayramiç'e hiç fabrika yapıldı mı?" diye konuştu.

- ÇANAKKALE

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title