Haberler

MHP Milletvekili Adayları Akdağ ve Dumlu Mahallelerine Çıkarma Yaptı

MHP Erzurum Milletvekili adayları Akdağ ve Dumlu Mahallelerine çıkarma yaptı.

MHP Erzurum Milletvekili adayları Akdağ ve Dumlu Mahallelerine çıkarma yaptı.

Milliyetçi Harekat Partisi Erzurum Milletvekili adayları Prof. Dr. Kamil Aydın, Ertürk Çimen, Zekai Kaya, Seyfullah Hızarcı, Ömer Durur ve Gökhan Arslan Akdağ ve Dumlu mahallesini ziyaret etti. İlk ziyaretini Akdağ mahallesinde gerçekleştiren adaylar köy odasına geçti, mahalle halkının bulunduğu odada Mahalle Muhtarı Mürsel Aybar eşliğinde köyün sorunlarını dinledi.

MHP Milletvekili adayı Seyfullah Hızarcının doğduğu mahalle olan Akdağ Mahallesi sakinlerinden destek isteyen Prof. Dr. Kamil Aydın verilecek oyların hizmet karşılığında geri döneceğini söyledi.

MHP heyeti ardından Dumlu Mahallesine geçti. Adaylar Dumlu Belediyesi altında bulunan kahvehane de toplanan MHP'liler ile birlikte uzun sure sohbet etiler. MHP birinci sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Dumlu Mahallesinden içeri girdiğinde terk edilmiş ıssız bir kasaba görünümünde olduğunu, mahallenin o şen şakrak günlerinden eser kalmadığını söyledi.

MHP Milletvekili Adayı Gökhan Arslan, Dumlu Mahallesinin doğal kaynak suyunun önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, Dumlu Babanın hikayelerinden bahsetti.

Adaylar sohbetin ardından esnafı dolaşarak destek istedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kamil Aydın Erzurum Akdağ Dumlu Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title