Haberler

MHP Milletvekili Adayı Zeki Çakan, Kgd'de Açıkladı

MHP Zonguldak 1. Sıra milletvekili adayı Zeki Çakan, Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)’yi ziyaretinde yaptığı seçim değerlendirmesinde, Zonguldak halkının kendilerine büyük bir sevgi seliyle karşılık verdiğini ve hedeflerinin kesin olarak 2 milletvekili çıkartmak olduğunu belirtti.

MHP Zonguldak 1. Sıra milletvekili adayı Zeki Çakan, Karaelmas Gazeteciler Derneği (KGD)'yi ziyaretinde yaptığı seçim değerlendirmesinde, Zonguldak halkının kendilerine büyük bir sevgi seliyle karşılık verdiğini ve hedeflerinin kesin olarak 2 milletvekili çıkartmak olduğunu belirtti.

MHP milletvekili adayı Zeki Çakan ve İl Başkanı Hamdi Ayan'ı KGD ziyaretinde Başkan Osman Sav ile Başkan Yardımcısı Mustafa Emen karşıladı. Yapılan sohbetin ardından seçimler ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Zeki Çakan yaptığı çarpıcı açıklamalarında şu görüşlere yer verdi.

"Yaklaşık iki aydan beri seçim çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu çalışmalarımız esnasında vatandaşlarımızın gösterdiği ilgi, alaka ve sevgi gerçekten takdire şayan. Açık net söylüyorum siyasete belirli bir süre ara verdikten sonra hele hele Zonguldak'ta siyaseti şimdiye kadar Belediye Başkanı olduktan sonra ve başkanlıktan 5 yıl sonrası ayrılıp Bartın'a gittikten sonra Zonguldak'ta siyasette fazla bulunmamama rağmen halkın aşırı derecede ilgisi gerçekten bize güveni o kadar fazla ki, bu kadarını ben bile beklemiyordum.

Demek ki zamanında yapmış olduğumuz hizmetler, Köy Hizmetleri Genel Müdürlüğü dönemimdeki yapmış olduğum hizmetler, Bakanken yapmış olduğum hizmetler, mütevazı kişiliğimiz, dünümüzü unutmamamız, yarınımızı düşünmemiz bizim temel felsefemiz oldu, bu felsefeyle hareket ederek başarılı olmuşuz ki bugün bize Zonguldaklı hemşerilerimiz dört elle sarılmaktadır. Allah razı olsun hepsinden, şunu kesinlikle söylüyorum ki, bugüne kadar ben Zonguldak'tan milletvekilliği yapmadım, Belediye Başkanlığı yaptım, ama Allah nasip ederde milletvekili seçilirsem ki 1 değil en az iki milletvekili çıkaracağımız gözüküyor. Zonguldaklı seçmenlerimiz bunda hemen hemen kararlı. Biz şimdiye kadar Zonguldaklıların milletvekillerinden görmediği ilgiyi, sevgiyi alakayı ve Zonguldak meselelerine sahip çıkmayı geleceğe örnek olacak şekilde yapacağımızı kesinlikle belirtmek istiyorum. Ben seçim değerlendirmesi pek yapmam ama şunu söyleyebilirim biz AKP'den düne kadar AK Parti diyorduk, açık net söylüyorum AKP'nin başta il başkanı ve adaylarının bilgisi dahilinde yapılan saygısız terbiyesiz etik olmayan davranışlarla ilgili olarak bir kağıt parçası göndermesinden sonra AKP demek durumunda olacağım. Bunlar öyle bir telaş düştüler ki, gerek AKP ve gerekse CHP özellikle AKP en az 40 bin oyunu bu seçimde kaybedecektir. Dolayısıyla CHP'de en az 25-30 bin oyunu bu seçimde kaybedecek, biz yaklaşık 110-120 bin civarında oy alacağız ve bu oyu aldığımız takdirde en az 2 milletvekili çıkartacağız. Zonguldaklı hemşerilerimiz bizi 2 milletvekili ile parlamentoya gönderdiklerinde Türkiye'nin bugünkü durumunda MHP'ye olan ilgi iktidar veya koalisyon ortağı yapacak ve o zamanda Zonguldak'a seçim beyannamesinde yapmış olduğumuz açıklamalarımızı yerine getirmiş olacağız. Parlamentoda olduğumuz takdirde 7 Haziran sonrası bölgenin abisi olarak muhalefette veya iktidarda olayım gelin bakayım buraya diyerek seçim bildirgenizde neler yazdınız bunları yerine getirin diyeceğim veya onlara düşün peşimize diyerek siyaseti siyasi ahlak çerçevesinde yapacağız. Ülke ve bölge menfaat için, ilimizin ve vatandaşlarımızın menfaati için siyaset yapacağız, bu duygularla tüm vatandaşlarımıza sevgi ve şükranlarımı iletiyorum." - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamdi Ayan Zeki Çakan Zonguldak Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title