Haberler

MHP Mersin Teşkilatından Bahçeli'ye Destek Kararı

Mersin'de MHP İl Başkanı Sebahattin Kılıç, olağanüstü genel kurulun doğru bir karar olmadığını, Devlet Bahçeli'ye desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

Mersin'de MHP İl Başkanı Sebahattin Kılıç, olağanüstü genel kurulun doğru bir karar olmadığını, Devlet Bahçeli'ye desteklerini sürdüreceklerini söyledi.

İl teşkilatında basın toplantısı düzenleyen İl Başkanı Sebahattin Kılıç, Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye desteklerini sürdüreceklerini açıkladı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı MHP'li Burhanettin Kocamaz, ilçe belediye başkanları ile ilçe teşkilat başkanlarının da katıldığı toplantıda konuşan Kılıç, olağanüstü genel kurulun doğru bir karar olmadığını da kaydetti. Kılıç, "Genel seçimlerde hatalarımızı, eksiklerimizi elbette sorgulayacağız. Politikalarımızın seçmene yeterince anlatılamadığı gerçektir. Bunun yegane sorumlusu olarak Genel Başkanımızı görmek en büyük yanılgı olur. İhtiyaç duyduğumuz olgu, yeni bir MHP ya da Genel Başkan değil, seçmene ulaşarak politikalarımızı anlatabilecek yeni metotlardır. Ülkücülerin davasına ve liderine bağlılığını sorgulamak kimsenin haddine değildir" dedi. - Mersin

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Burhanettin Kocamaz Devlet Bahçeli Mersin Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Adınızı Yazın:

yüzde beşle yüzde 6 tı OY ile bahçeli çalar siz oynarsınız. Kardeşim tek gerçek ülkücü irade dir siz yalansınız bu gerçeği unutmayın ve partiden defolun gidin asalaklığı burakın.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title