Haberler

MHP Merkez İlçe Başkanlığına Kalfaoğlu Seçildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı'na Burak Kalfaoğlu seçildi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı'na Burak Kalfaoğlu seçildi.

Esnaf Kefalet Kooperatifi Toplantı Salonunda gerçekleşen MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanlığı olağan kongresine, MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, MHP İl Başkanı Serkan Bedirhanoğlu, parti yöneticileri ve partililer katıldı.

Kongreye tek aday olarak giren Kalfaoğlu burada yaptığı konuşmada, Türk-İslam birliğinin yegane savunucusu ve teminatı olan ülkücü hareketin bir neferi olarak partililerinin karşısında bulunmaktan gurur duyduğunu söyledi.

Gelişen süreç içerisinde Nevşehir'de MHP'ye bir ivme kazandırmak amacı ile bu vazifeye talip olduklarını belirten Kalfaoğlu, "Amacımız, yüzlerce yıldır dimdik ayakta duran davamızı, taptaze fikirlerimiz, ses getirecek projelerimiz ile memleketimizin en ücra köşelerine duyurmak ve yüce rabbimin rızasına, Peygamber efendimizin şefaatine nail olmaktır. Sloganımız ise 'Harekete inan, harekete devam'dır. Hakikatler asla yıkılmaz. Demokratik toplum hayatında her bireyin bir fikri ve her fikir akımının bir doğrusu olabilir. Ancak milliyetçi hareketin bir tek hakikati vardır. O hakikat gök kubbenin altında tam bağımsız bir Türk-İslam birliğidir" dedi.

MHP'nin bir sevgi hareketi olduğunu ve ecdadını seven, toprağını seven, milletini seven bir kardeşlik bağı oluşturduğunu kaydeden Kalfaoğlu, bu bağın kökünün, "Yaratılanı severiz yaratandan ötürü" felsefesinen olduğunu ifade etti.

MHP'nin kurumsal yapısı ve saygın lideriyle Türkiye'nin sigortası ve teminatı olduğunu vurgulayan Kalfaoğlu şöyle devam etti:

"Ülkemiz üzerinde bölünme senaryolarının konuşulduğu bu talihsiz dönemde, sessiz çoğunluğun yegane sesi milliyetçi hareket olmuştur. Partimize oy vermemiş insanlar bile MHP'nin parlamentoda olmasının, ülkemiz için bir güvence olduğu konusunda hemfikirdirler. Aynı zamanda kötü niyetli, bir takım menfaat odaklarının da çekindiği tek güç milliyetçi harekettir. Bu zor günlerde partimizin rolü öncelikle iktidarda olanların yanlışlarını, layık oldukları lisan ve üslupla dile getirip, gerçekleri halkımıza aktarmaktır.-Kongrelerde amaç ülkemizi yerel ve genel seçimlere güven ortamında götürmek, partimizi ve ülkemizi yönetecek kadroların alt yapısını hazırlamaktır."

Konuşmaların ardından oy verme işlemine geçildi, verilen oyların tamamını alan Kalfaoğlu, MHP Nevşehir Merkez İlçe Başkanı oldu.

- NEVŞEHİR

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Merkez Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Gönül Dağı 135. bölüm izle! Gönül Dağı yeni bölüm izle! Gönül Dağı son bölüm neler oldu? Manchester City-Chelsea maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City-Chelsea maçı şifresiz mi? Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title