Haberler

MHP Menteşe İlçe Yönetimi Atandı

Milliyetçi Hareket Partisi Menteşe İlçe teşkilatının ataması yapıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi Menteşe İlçe teşkilatının ataması yapıldı. Büyükşehir statüsü kazanan Muğla Merkez ilçenin ismi Menteşe olarak değiştirilmesinin ardından MHP Menteşe İlçe Teşkilatı ataması yapılarak göreve başladı.

MHP İl Başkanı Mehmet Korkmaz Menteşe İlçe teşkilatını tanıtırken, Av. Şevket Tokur, MHP Menteşe İlçe Kurucu Başkanlığına atandı. MHP Menteşe İlçesi Kurucu Başkanı Tokur, "Bütün gücümüzü 30 Mart tarihinde yapılacak yerel seçimlere verdik. Menteşe Belediye Başkanlığını almak için söz verdik. Menteşe Belediyesi MHP'li bir Belediye Başkanı tarafından yönetilecek. 2005 yılından bu yana ülkemizde mevcut hükümet tarafından ortaya konulan ve adını Demokratikleşme Paketi denilen yasa değişiklikleri ile ülkemiz iyiye gitmiyor. Yerel seçimlerinden ardından genel seçimler için de Muğla'da iddialıyız. Yerel ve genel seçimlerde iktidar olmak için Menteşe İlçe Teşkilatı olarak var gücümüzle çalışacağız. Partimizin değişik kademelerinde görev alan birisi olarak teşkilatımıza ve partililerimize iktidar olmamız için güvenim sonsuz" dedi.

MHP Menteşe İlçe teşkilatında Şevket Tokur, Mesut Kurt, Mehmet Küçem, Münir Aşık, Akın Baş, Kemal Ceylan, Feriştah Göktaş, Ahmet Öztürk, Ertuğrul Solak, Tufan Gültekin, Nail Teker, Metin Kanatoğlu, Arif Demir, Berkan Dağlı, Gülay Güler, Mehmet Meşeli, Mustafa Korkmaz, Mustafa Onay, Necati Bakılan, Ömür Türel, Özcan Çakır, Özcan İltem, Sami Yıldırım, Serkan Günüç, Şerif Yıldız, Ümit Karataş, Yaşar Akosman, Ercan Baydur, Memnune Özkan, Nazmi Korkmaz, Batuhan Altın, Ferhat Hanbaba, Ergül Öztürk, Hüseyin Bozkurt, Mehmet Pehlivan, Recai Ağaoğlu ve Hüseyin Kanal. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Korkmaz Şevket Tokur Menteşe Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title