Haberler

MHP Mardin Milletvekili Adayı Av. Fehmi Yılmaz Açıklaması

MHP Mardin Milletvekili Adayı Av. Fehmi Yılmaz, terör örgütleri tarafından oluşturulan ipotek nedeniyle, bölgede yaşayan insanların iradesini sandığa tam olarak yansıtamadığını söyledi.

MHP Mardin Milletvekili Adayı Av. Fehmi Yılmaz, terör örgütleri tarafından oluşturulan ipotek nedeniyle, bölgede yaşayan insanların iradesini sandığa tam olarak yansıtamadığını söyledi.

Kastamonu'da İHA muhabirine açıklamalarda bulunan MHP Mardin 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. Fehmi Yılmaz, 2006-2011 yılları arasında Mardin Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yaptığı Mardin'e milletvekili adayı olduğunu belirterek, "Biz, Mardin'de görev yaptığımız 4,5 yıl süre içerisinde bölge insanıyla gayet dostane ilişkiler içerisinde ve görevimizin de gereklerini yerine getirerek, çok sıcak ve samimi ilişkiler kurduk. İnsanlarımızın iyi gününde ve kötü gününde yanında bulunduk" dedi.

Mardin'in ve genelde Güneydoğu'nun şu anda en büyük sorununun terör sorunu olduğuna dikkat çeken Av. Yılmaz, "Her ne kadar son dönemdeki açılım süreci ile bu teröre son verildiği ve bölgenin görevden arındırıldığı dense de gerçekte böyle değildir. Buna bütün Türkiye kamuoyu şahittir" diye konuştu.

Mardin'in, bir turizm, kültür ve medeniyet şehri olduğuna işaret eden Fehmi Yılmaz, "Mardin insanı, cana yakındır, sevecendir, dostanedir, Mardin insanı hoşgörülüdür. Mardin, mevcut konumu itibariyle kültür ve inanç turizminin merkezi konumundadır. Ancak maalesef bölgedeki terör kaynaklı bir takım eylem ve olaylar, Mardin'in şu anda hak ettiği konuma gelmesini engellemektedir. Öncelikli olarak bölgenin bu, terör belasından arındırılması çok acil bir ihtiyaçtır. Bundan sonra Mardin'in hak ettiği yatırımları alacaktır, turizmde hak ettiği yeri de alacaktır. Biz, en başta bin yıllık kardeşliğimizi yeniden kurmak ve daha da ileriye götürmek için çaba sarf edeceğiz. Bundan sonrasında ise, zaten Mardin ile ilgili gelişmeler kendiliğinden olacak ve Mardin hak ettiği yere gelecektir" şeklinde konuştu.

"Açılım süreci bir zulümdür" diyen Yılmaz, şöyle devam etti: "Şehitlerimize bir zulümdür, gazilerimize zulümdür, bölgede terörle mücadele yapan askerimize, polisimize, geçici köy koruyucularımıza bir zulümdür. Biz, bu zulme ve zalimliğe kesinlikle son vereceğiz. Bu bölgede zaten her şey baştan itibaren yanlış hesaplandı. Küresel bir proje ve terör örgütünün projesi, millete dayatıldı. Biz, bu projenin baştan itibaren yanlış olduğunu düşünüyoruz. Bunların hepsi kamuoyunda bir takım algı oluşturmak veya oy toplamak operasyonlarıdır. Bölgeye ve milletimize bir fayda sağlayacağını düşünmüyoruz."

Yılmaz, şunları söyledi: "Mardin halkı sağduyuludur, hoşgörülüdür ve memleketin gerçeklerini de gören ve okuyabilen bir halktır. Biz, MHP olarak 7 Haziran 2015 seçimlerinde çok ciddi olarak Mardin'den milletvekili çıkaracağımızı bekliyoruz. Bu aynı zamanda Mardin içinde, bölge içinde, kesinlikle çok olumlu etki uyandıracak bir sonuç olacaktır. MHP, bölge insanı tarafından tanınan, bilinen ve esasen de benimsenmiş olan bir partidir. Ama halkımızın özellikle de bölge halkımızın iradesi üzerinde terör örgütleri tarafından oluşturulan ipotek nedeniyle, bu bölge insanının iradesi sandığa tam olarak yansımamaktadır. Bundan dolayı biz, bu genel seçimlerde eğer sandık güvenliği sağlandığı takdirde MHP'nin Mardin'den mutlak suretle çok büyük bir oy patlaması yapacağına ve bu partimizin genelinde sandıklara yansıyacağını ve çıkacak sonuç itibariyle Mardin'den milletvekili çıkarak biz, başarıya ulaşacağımızı düşünüyoruz."

Kendisini önce Allah'a daha sonra Mardin halkının sağduyusuna emanet ettiğini söyleyen MHP Mardin Milletvekili Adayı Av. Fehmi Yılmaz, "İnşallah biz, MHP olarak Mardin'de zafere ulaşacağız ve Mardin milletvekili olarak da Mardin'e bu zamana kadar götürülmemiş bütün hizmetlerin, Mardin'in hak ettiği bütün yatırımların takipçisi olacağımıza söz veriyoruz" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

fehmi yılmaz Kastamonu türkiye Mardin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title