Haberler

MHP Manisa Teşkilatı Birlik Beraberlik Kahvaltısında Buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Akhisar İlçe Teşkilatı, Şehit Necdi Şentürk Merkez Parkı içindeki Park Kulüp'te kahvaltı programı düzenledi.

İbrahim Sarısakal'ın sunuculuğunu yaptığı Kahvaltı programına MHP İlçe Teşkilatı ile beraber Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP İl Başkanı Tanju Balatlı, MHP Manisa Milletvekili 2. sıra adayı Avukat Osman Oktay, Mehmet Memiş, Engin Kabadağ, Mustafa Uncu, Erkan Öztürk, MHP Büyükşehir Akhisar Koordinatörü Doğan Ensivri, meclis üyeleri, eski ilçe başkanları Ali Çavdar, Öner Alanç, Mehmet Dedeoğlu, Ülkücü işçiler derneği Başkan, Esnaf Oda Başkanları, Dernekler ve üyeleri kadın kolları ve üyeleri katıldı.

AKHİSAR'A HANGİ DEVLET YATIRIMI GELDİ '

Kahvaltı programına katılan Milletvekili adayları Mehmet Memiş, Engin Kabadağ, Mustafa Uncu, Erkan Öztürk'ün konuşmalarından sonra kürsüye konuşan MHP Manisa Milletvekili 2. sıra Adayı Av. Osman Oktay, "Seçim startımızı geçen hafta Şehitlikte verdik. Sayın Milletvekilimiz Uğur Aydemir bir gazetede, 'Son 13 yılda AK Parti İktidarlarıyla kamu yatırımları anlamında geldiği nokta vatandaşlarımızın taktirini toplamıştır' yazıyor. Şimdi Akhisarlılara soruyorum 13 yıllık tek başına iktidar döneminde Akhisar olarak bu iktidardan bir şey gördünüz mü' Hangi devlet yatırımı geldi? Varsa yoksa su paralarımızla, emlak vergilerimizle, Akhisar Belediyesinin gücüyle bir şeyler yapılmaya çalışıldı. Bu arada yapılanlar için Akhisar Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Geçen Haziran seçimlerinde meydanlarda dediler ki 'Stadı bitirdik', 'Üniversite'yi bitirdik', 'Gürdük Barajı'nın temelini attık' hala temel yok. Demek ki daha çimentoyu ve demiri temin edemediler. Yalancının mumu yatsıya kadar yanarmış, yolun sonuna geldik. 1 Kasım inşallah bunların sonu olacak. Hepimizin 1 Kasım'da bu yalancılara derslerini vermemiz gerekiyor" dedi.

BALATLI: BAYRAKLA PROBLEMLERİ VAR

Kahvaltıda konuşan MHP Manisa İl Başkanı Tanju Balatlı, "Sizlerle buluşmaktan onur ve şeref duyuyorum. Akhisar artık 13 senedir gudubet bulutlarını üzerinden atmaya ve bu ülkeyi güneşli günlere ulaştırmak için bir arada ve beraber olmaya hazır. Ülke her sene biraz daha geriye gitti. Bu ülkenin değerleriyle, temel taşlarıyla ellerinde balyozlarla yıkmak için her şeyi yaptılar. Ülkemizde bir terör sorunu vardı, 2000'li yıllarda ülkemizde terör 0 seviyesine gelmişken yıl 2013'te terör zirve yaptı. Eskiden terör dağdaydı. Ama sayın Cumhurbaşkanı bir laf etmişti 'Ovaya indireceğiz, siyaset yapacaklar' diye. Ovaya indirdiler, şehrin caddelerine indirdiler. Devletin parasıyla yapılan asfaltların altına bombalar yerleştirebilecek kadar cesaretlendiler. Metropollerde ellerinde otomatik silahlarla gösteri yapabilecek kadar cesaretlendirildiler. Ama nasıl cesaretlendirildiler ' İlk önce bebek katili, cani, terörist başı dediğimiz adamın adı mecliste sayın Öcalan oldu. Şehitler, kelle oldu. Bunları bize yavaş yavaş alıştırdılar. Oslo'ya gidip teröristlerle pazarlık yaptılar. Atatürk'ün gençliğe hitabesini kaldırdılar. Resmi dairelerde TC yazısını kaldırdılar. Çünkü bunların laik Türkiye Cumhuriyetiyle, bu bayrakla, bu vatanın birlikteliğiyle, Atatürk'le problemleri var" diye konuştu.

AKÇAY: SİGORTA PRİMLERİNİ YATIRMAYA DAVET EDİYOR

Kahvaltıda konuşan MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay ise, "1 Kasım seçimlerinde MHP'nin Manisa'da ve Akhisar'da elde edeceği başarı için gayret gösteren siz değerli partili arkadaşlarıma, ülküdaşlarıma ve aday arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum. MHP, 1969 yılından beri Türk milletinin vicdanı ve sesi olarak siyaset yapmaktadır. Oy versin, vermesin bütün vatandaşlarımızın gözünde MHP Türkiye'nin sigortası olan bir partidir. TBMM ve siyasette her şeyin altı, üstü sayıdır, aldığın oy ve meclis çoğunluğudur. 1 Kasım'da bütün seçmenlerimizi sigorta primlerini yatırmaya davet ediyorum. Hem partimiz aziz milletimizi temsil etmekte, onun vicdanı ve sesi olmakta, biz MHP milletvekilleri de yine aziz milletimizin vicdanı ve sesi olarak bu temsil görevini hakkıyla yapmaya çalışıp ve sizlerden gördüğümüz teveccüh takdir ve tebrikle olur ki bu güne kadar yüzümüzün hakkıyla milletvekillik görevini yaptık. Siyaset oldukça dikenli ve zor yollarla döşeli, MHP'de bu zorlu yollarda ilkeli, tutarlı, sorun çözen ve çözün üreten bir politika uygulamaya ant etmiştir. MHP'si hiç kimseye yalan söylemeyen bir partidir. Bizim gizli ajanlarımız yoktur. Bizde iki yüzlülük yoktur. ama AK Partide ve diğer partilerle maalesef bir tutarsızlık ve iki yüzlülük söz konusudur, buna CHP'si de dahildir. Dün Sayın Başbakan Davutoğlu, başbakanlık koltuğunda oturan Davutoğlu, ne derece başbakanlık yaptığı malumdur. Televizyon programında canlı yayında Davutoğlu'na Tivitleri veriyorlar, bu tivitleri Devlet Bahçeli'mi kendisimi yazıyor, diyor. Şimdi Tivit meşhur ya bende hemen Başbakan'a bir tivit attım, Tiviti kimin attığından ziyade 'bizde bakanlar kurulu, bakanları kim belirledi' diye merak ediyoruz. Çünkü kendi bakanlarını dahi belirleyemeyen, söyleyeceği iki cümleyi bile kurmaktan aciz İnsanlardan başbakan olmaz. Dün diyor ki biz MHP'inden teröre destek istiyoruz, ama destek vermiyorlar diyor. Bunlar oturup terör örgütleriyle oturup pazarlık yapacak, Terör örgütüyle iş birliği yapacak, ondan sonra terör örgütlerine yol verecekler, her türlü güçlendirmeyi yapacaklar, biz yapmayın yanlıştır ülkeye zarar veriyorsunuz, daha da terör örgütünü güçlendiriyorsunuz dediğimiz de her türlü hakareti bize yapacaklar, analar ağlasın diyorsunuz, her türlü iftirayı yapacaklar. Şimdi utanmadan, sıkılmadan kendilerine bizden destek istiyorlar. Teröre karşı destek istemiyorlar, terör örgütleriyle birlikte işledikleri suçlara ortak istiyorlar. Biz AKP'nin işlediği suçlara ortak olmayacağız. AKP'den bunların hesabını soracağız" dedi.

MHP'YE KOALİSYON TEKLİFİ YAPILMAMIŞTIR

Erkan Akçay MHP'ye koalisyon teklifi yapılmadığını belirterek şunları söyledi: "Başbakanı davet ettik 7 Haziran seçimleri öncesi 60 bin ton üzüm desteği alım desteği söylemişlerdi. AKP teşkilatlarında pankartlar asılmıştı, Başbakanımıza 60 bin ton üzüm alımı için teşekkür ediyoruz diye, sonra biz bir araştırdık ki 600 tonu yol buluyor, yani yüz misli yalanı atmışlar, yalan üzerinden teşekkür telakisinde bulunuyorlar, önce bunun hesabını ver bakalım. Şimdi suçlarının telaşı içindeler, üzümle, zeytinle bahsedecek mecalleri kalmadı. AKP ile CHP bir olmuşlar, her gün sabahtan akşama kadar MHP'ye iftira atıyorlar. MHP'ye Koalisyon Teklifi Yapılmamıştır Biz ilkeli bir partiyiz, AKP ve CHP gibi ilkesiz bir parti değiliz. Biz milletimize yalan söylemiyoruz, AKP'de CHP'de yalancıdır. 7 Haziran'da seçim oldu, 9 Temmuz'da Cumhurbaşkanı lütfetti Davutoğlu'na hükümeti kurma görevi verdi. Aradan 32 gün geçmiş, 32 gün niye bekliyorsunuz. Arınç diyor ki 'Kırlangıç bile yuvasını 4 günde yapar, bizimkiler 40 günde hükümet kuramadı' diyor. 9 Temmuz'da görevi alan Davutoğlu, 13 Temmuz'da Kılıçdaroğlu'nu ziyaret etti. 21 Temmuz'da iki partinin komisyonu toplandı. 3 Ağustos'ta görüşmeler son buluyor ve 13 Ağustos'ta Kılıçdaroğlu bize hükümet teklif etmediler diyor. Siz 1 ay boyunca ne yaptınız ' CHP hiç bir ilke, şart demeden yeter ki 8-10 bakanlık kapayım derdinde. AKP, ya azınlık hükümeti kurarız yada erken seçime gideriz politikasını 7 Haziran gecesi belirlediler. 17 Ağustos'ta genel başkanımıza ikinci bir ziyaret yaptılar ve bu ziyarette Milliyetçi Hareket Partisine koalisyon teklifi yapılmamıştır."

Kahvaltıya katılanlar, kahvaltı sonrası Manisa Milletvekili Erkan Akçay, milletvekili 2. sıra adayı Av. Osman Oktay ve diğer adaylar ve partililerle toplu hatıra fotoğrafı çekildiler. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Ak Parti Akhisar Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
title