Haberler

MHP Malatya Milletvekili Şinasi Kazancıoğlu Açıklaması

MHP Malatya milletvekili adayları, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

MHP Malatya milletvekili adayları, seçim çalışmalarına aralıksız devam ediyor. MHP Malatya Milletvekili Adayı Şinasi Kazancıoğlu, 1 Kasım seçimlerine değinerek, "Umudun adı MHP olacak" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nde (MHP) seçim çalışmaları resmi kurum ziyaretleriyle sürüyor. Milletvekilleri adayları Ankara Caddesi'nde vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Malatya 1. Sıra Milletvekilli Adayı Şinasi Kazancıoğlu, yaptığı açıklamada, "Ülkemizin yaşadığı sıkıntılar inşallah 1 Kasım'da Milliyetçi Hareket Partisi'nin iktidarıyla son bulacak ve umudun adı MHP olacaktır" diye konuştu. Daha sonra milletvekilli adayları TÜİK ve Kadastro Müdürlüğüne geçerek, buradaki yetkililerle bilgi alışverişinde bulundu.

Ziyaretlerde, MHP milletvekilli adayları Şinasi Kazancıoğlu, Hakan Yılmaz, Güzin Koçak ve Serdar Yılmaz'a, MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem ve MHP'li diğer yöneticilerde eşlik etti. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Serdar Yılmaz Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title