Haberler

MHP Malatya Milletvekili Adaylarını Tanıttı

Ankara'dan Malatya'ya gelen milletvekili adaylarını Tavşantepe mevkisinde karşılayan MHP'liler, uzun araç konvoyları oluşturdu, milletvekili adayları halkı selamladı.

Ankara'dan Malatya'ya gelen milletvekili adaylarını Tavşantepe mevkisinde karşılayan MHP'liler, uzun araç konvoyları oluşturdu, milletvekili adayları halkı selamladı.

Kent girişindeki Tavşantepe mevkisinde toplanan partililer Ankara'dan gelen Malatya Milletvekili adaylarını karşıladı.

Adaylarla birlikte Ankara'dan dönen MHP Malatya İl Başkanı Arif Yıldız, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendi adaylarını karşılayan kalabalık gibi yoğun ve istekli bir kalabalığı Malatya'nın görmediğini savundu.

"İnşallah, MHP bu rüzgarı ile birlikte Malatya'da hiç kimsenin beklemediği, ama bizim beklediğimiz çok güzel bir sonuç elde edecektir" diyen Yıldız, adaylarının kariyeri ve kamuoyundaki yansımaları açısından MHP'nin bir numaralı parti olduğunu savundu.

Malatya'nın partisinin adaylarına sahip çıktığını kaydeden Yıldız, "MHP'nin bundan sonra bakanı da olacaktır. MHP Malatya'daki şahlanışı ile 13 Haziran'da Türkiye'yi yönetecek iktidarı eline alacaktır" dedi.

Partisinin aday listesini oluştururken ortak akılla hareket ettiğini anlatan Arif Yıldız, "Partimiz listesini Malatyalı hemşehrilerimizin onayına sunmuştur. Bu onayı da bu kalabalıkla görüyoruz" ifadesini kullandı.

-"Ankara'YA EN AZ 3 VEKİL GÖNDERECEĞİZ"-

MHP'nin adaylarının Malatya'da en önemli temsil noktasında bulunduğunu dile getiren Yıldız, "Malatya'nın teveccühünü görüyorsunuz. 12 Haziran'da, Malatya'dan en az 3 vekil Ankara'ya göndereceğiz" diye konuştu.

Konvoyla kent merkezine gelen adaylar İnönü Caddesi'nde halkı selamladı.

Selamlamanın ardından MHP İl Başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Arif Yıldız, beraberindeki milletvekili adaylarını tanıttı.

Birinci sırada Prof. Dr. Hasan Tunç, ikinci sırada Saime Palancıoğlu, üçüncü sırada Übeyt Akçin, dördüncü sırada Hakan Keleş, beşinci sırada Adem Özbay ve altıncı sırada Yaşar Özer'in yer aldığını dile getiren Yıldız, Adem Özbay'ın yurt dışındaki işleri nedeniyle iki gün sonra Malatya'ya geleceğini belirtti.

- MALATYA

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title