Haberler

MHP Malatya İl Başkanı Erdem Açıklaması

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, "Ben her zaman olduğu gibi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'inin yanındayım, sonuna kadar yanında olacağım." dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, "Ben her zaman olduğu gibi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'inin yanındayım, sonuna kadar yanında olacağım." dedi.

Partisinin il başkanlığında basın toplantısı düzenleyen Erdem, 7 Haziran 2015'ten bugüne kadar terör başta olmak üzere birçok kargaşanın yaşandığını ve partilerinin de bundan nasibini aldığını belirtti.

Parti içerisinde sözde demokrasi anlayışı içerisinde Genel Başkan Devlet Bahçeli'ye algıyla operasyon düzenlemiş gibi bir hal alındığını, bir taarruz başladığını ifade eden Erdem, 15 Mayıs 2016 toplantısı ve en son 19 Haziran 'da şaibeli bir kurultayın toplanmasının parti içerisinde değişik anlayışlar ortaya koyduğunu kaydetti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye destek verdiklerini aktaran Erdem, şöyle devam etti:

"Koray Aydın'ın ziyaretinden sonra sanki il teşkilatında ve Mehmet Erdem'de bir değişiklik varmış gibi sosyal medyada bir yalan dolaşmaya başladı. Rahatsız oldum. Güya ben fikrimi değiştirmişim Koray Beyin arkasında olduğumu açıklamışım gibi ifadeler sosyal medyada dolaşıyor. Ben her zaman olduğu gibi Genel Başkanımız Devlet Bahçeli'inin yanındayım, sonuna kadar yanında olacağım. Biz erkek sözü verdik, sözümüzün arkasındayız. 10 Temmuz'da yapılacak Genel Kurul'da da görülecektir."

Bahçeli ve MHP Genel Merkezine yönelik algı operasyonu yapıldığını savunan Erdem, "7 Haziran seçimlerinden sonra vuku bulan bütün olumsuzluklar MHP ve onun liderine bağlanmaya çalışıldı. Sanki bütün günah Bahçeli'ninmiş gibi bir algı operasyonuyla gerek kendi içerimizdeki arkadaşlarımızın böyle duyarsız bir şekilde tavır içerisine girmeleri gerek kamuoyunda böyle bir operasyonun yapılması... Burada şu niyet taşınmaktadır; MHP'nin yapılacak seçimlerde Meclis'in dışında tutulması." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Devlet Bahçeli Malatya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title