Haberler

MHP'liler Muhtarlarla Bir Araya Geldi

MHP Hatay il yönetimi ve milletvekili adayları muhtarlarla bir araya geldi.

MHP Hatay il yönetimi ve milletvekili adayları muhtarlarla bir araya geldi.

MHP İl Başkanı Lütfü Kaşıkçı, Antakya İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, daha önceleri muhtarlar ve basın mensuplarından uzak durarak büyük bir yanlış yaptıklarını, bundan sonra bu toplantıları daha sık yapacaklarını söyledi.

Seçim takviminin Hatay'ın hoşgörü ve kardeşlik ortamına uygun bir şekilde gerçekleşeceğini ifade eden Kaşıkçı, şöyle devam etti:

"Buradan tüm partilerin adaylarına başarılar diliyorum. Herkes çok centilmence bir seçim dönemi geçirdi. Fakat her daim gördük ki vatandaşlara 'hayır' algısı yüklenmiş. Biz bu algıyı hiç hak etmedik. 32 günlük CHP ile AK Parti arasında bir koalisyon görüşmesi oldu ve herhangi bir sonuç çıkmadı. Başbakan MHP'ye gelirken aynı zamanda meclise seçim önergesi verdi. MHP'nin 4 şartı kabul görmediği için koalisyon kurulmadı."

Toplantıya, Hatay milletvekili adayları Mustafa Özçelik, Ferhat Küçükler, Adnan Akdaş, Mehmet Necmettin Ahrazoğlu, Hatay Ülkü Ocakları Başkanı Naci Akkaya ve partililer katıldı. - HATAY

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Antakya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title