Haberler

MHP Lideri Bahçeli, Uzunırmak'ı İlan Etti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak'ı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak'ı Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak ilan etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, MHP Mahalli İdareler Genel Seçimi Aday Takdim Toplantısı'nda 9 büyükşehir, 12 il, 187 ilçe ve 44 belde belediyesi başkan adaylarını tanıttı. Aydın'da süredir konuşulan TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak'ın Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı yönündeki söylentiler, MHP Lideri Bahçeli'nin açıklamasının ardından kesinleşmiş oldu.

182 gün sonra yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin MHP için çok önemli olduğunu ifade eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Bu tarihte Türkiye geleceğini oylayacak.

Parti olarak yerel seçimleri çok önemsiyoruz. Önümüzdeki zaman zarfında 3 siyasi imtihan bizi bekliyor. Birincisi 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Genel Seçimleri, ikincisi 28 Ağustos 2014 Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve üçüncüsü şayet zamanında yapılırsa 2015'in Haziran ayında 25. dönem milletvekilliği genel seçimleridir. 30 Mart 2014 günü milletimizin bekası ve egemenlik hakları oylanacaktır, geçmiş ve geleceğimiz topluca onaylanacaktır. Manşetlerinden bizi görmeyenlere inat biz buradayız, meydanlardan taşıyoruz, iktidara yürüyoruz. Yandaş basın görmesin ne gam, kiralık kalemler karalasın ne keder. Biz himayeyi Cenabı Allah'tan, desteği yüce milletimizden dileriz. Bunun dışında kimseyle bir göbek bağımız yoktur, olmayacaktır. 44 yıllık şanlı mücadelemiz, kim olduğumuzun açık ispatıdır. 30 Mart'ta tarih yazmaya var mısınız? Aday olsun olmasın tüm arkadaşlarımızdan işbirliği içinde çalışmalarını istiyorum. Artık Türkiye bundan sonra sizleri bekliyor.

Bugün açıklayacağımız 9 büyükşehir, 12 il, 187 ilçe ve 44 belde belediyesi adayımıza başarılar diliyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Ne mutlu Türk'üm diyene. Artık yeter şimdi söz senin Türkiye'm" diye konuştu.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli tarafından açıklanan Büyükşehir Belediye Başkan Adayları ise şöyle: Adana - Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ankara - MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Antalya - Kemal Çelik, Aydın - TBMM İdare Amiri ve MHP Aydın Milletvekili Ali Uzunırmak, Balıkesir - İsmail Ok, Kocaeli - Saffet Sancaklı, Mersin - Burhanettin Kocamaz ve Ordu - Cemal Enginyurt. - AYDIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Devlet Bahçeli Ali Uzunırmak Türkiye Aydın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title