Haberler

MHP Lideri Bahçeli Küçük Oy Farkıyla Kaçan İllere Yoğunlaşacak

Güncelleme:

MHP Lideri Devlet Bahçeli, 1 Kasım öncesi il mitingleri yerine bölge mitingleri yapacak. Bahçeli, kıl payı farklarla milletvekili kaybedilen illerde de seçmenlere seslenecek. Yurtdışında ise "kurmay ekip"ler görev alacak.

YURT DIŞINA ÇIKMAYACAK

Kasım seçimine 1 ay kala tüm partiler yurtiçi ve yurtdışında yoğun bir seçim kampanyasına hazırlanıyor. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 1 Kasım seçim gezileri kapsamında yurtdışı ziyaretler yapmayacak.

ÖZEL EKİP GÖREVLENDİRİLECEK

Onun yerine en güvendiği isimlerden oluşan bir ekibi, 3 hafta sonunu kapsayacak üç tur halinde 6 Avrupa ülkesine gönderecek. 2-3-4 Ekim, 9-10-11 Ekim ve 16-17-18 Ekim günlerinde Genel Başkan Yardımcılarından Semih Yalçın Hollanda ve İsviçre'ye, Oktay Öztürk Avusturya'ya, bakanlık teklifi alınca görevini bırakan Kenan Tanrıkulu Belçika'ya, Grup Başkanvekili Oktay Vural Almanya'ya, TBMM Başkanvekili Koray Aydın da Fransa'ya gidecek.

BÖLGE MİTİNGLERİNE KATILACAK

Bahçeli, sürenin sınırlı olması nedeniyle iller yerine Ankara, İstanbul, İzmir, Erzurum, Samsun ile Adana ya da Mersin'de bölge mitingleri yapacak. Kıl payı milletvekilliği kaçırılan bazı illerde de miting düzenlenecek. MHP Lideri, televizyon programlarına konuk olacak ve tezlerini seçmene aktaracak.

"SANAL HÜKÜMETTİ" MESAJI

MHP yöneticilerinden edinilen bilgiye göre seçim beyannamesinde büyük değişiklik yapılmayacak. Ancak 7 Haziran sonrası gelişmeler beyannamede ve seçim propagandasında önemli yer tutacak. Bu çerçevede çözüm süreci eleştirisi, artan terör olayları ön plana çıkarılacak.

MHP'nin, koalisyonun kurulmasını engelleyen taraf olarak gösterilmesine karşı, koalisyonun Cumhurbaşkanı ve Başbakan'ın tutumu nedeniyle kurulamadığı tezi savunulacak. MHP, "Bize koalisyon önermediler. Onların sözünü ettiği koalisyon 'halüsinasyon' koalisyonuydu, sanal hükümetti. Ortada bir hükümet kurma gayreti olmadı" mesajını verecek.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Devlet Bahçeli Sıkıcı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
500

Yorumlar (14)

vatan:

mhp patlar bende akp li olarak mhp ye atıcam herkes ozune donsun . . bu hukumette hdp yer aldran akp dr

12
3
yanıtYanıtla
ülkücü:

gerçekten türk milliyetçisi ılup da sahsi menfaat gütmeyen herkes şunu çok iyi bilmeliki mhp bu ülkenin bekaası için bir teminattır saksıları çalıştırın artık

8
0
yanıtYanıtla
kıl oldu bu millet zaten sana:

senin işin zor bahçeli ANKETLERE falan güvenme belkide Barajı dahi aşamayacaksın

3
5
yanıtYanıtla
mehmetMobil-ANDROID:

türk dünyasının bilge lideri.ülkücülüğün gerçek aynası.türkiyenin tek umudu.hak hukuk,adalet ve huzur için haydi türkiye.kurtulalım cehaletten.

3
4
yanıtYanıtla
Uzun adam:

Egri oturun dogru konusun. Millet bahceli icin oy vermez Esegi koy bahcelinin yerine yine esege verirler Birbirimizi kandirmayalim

yanıt3
yanıt0
Adınızı Yazın:

Sen gitsen de şu mhp den orda ki yetişmiş aklı başında ki nesiller başkanlık etse ne güzel olacak mhp. . bi gidin artık ya. . gençler gelsin aklı basında nefsen terbiye olmus nesıller gelsin. . hepinizde bi düşün artık bu ülkenin yönetiminden . . bit bile kanı emince bırakıyor ya. . .

4
3
yanıtYanıtla
bende osmaniyeliyim:

osmaniyeli diye bir cahil kim tarafından kandırılmışsa sözlerine dikkat etmelidir. Devlet bey yoğun bir siyasetçidir ve devleti için çalışmaktadır. senin gibi cahillerle uğraşacak değildir

7
0
yanıtYanıtla
ismail gökcan:

Stuttgarttan oyum mhp ye

3
2
yanıtYanıtla
DOGRUSU:

PARALELİN KOYUNU. NE İSTENİRSE OYLE DAVRANIR. ÜLKE KAYNIYOR TAKMA MİLLİYETCİDEN TIK YOK

4
0
yanıtYanıtla
HALİL:

Sayın Bahçeli sakın çıkmayın meydanlara konuşmamanız parti için daha hayırlı olacak susarak bu partiye bir hayrınız dokunsun lütfen

2
2
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title