Haberler

MHP Lideri Bahçeli: Erdoğan Kuzu Kuzu Dinleyecek

Güncelleme:

İzmir Gündoğdu Meydanı'nda partililere seslenen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Şimdi Türk milleti konuşacak, Erdoğan kuzu kuzu dinleyecektir. Gündoğdu'da Türklük konuşacak ister sevsin ister sevmesin Erdoğan ve Davutoğlu buraya kulak kabartacak" dedi.

"DUYDUM Kİ BUGÜN İZMİR'E GELMİŞ..."

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir'de Gündoğdu Meydanı'nda halka seslendi. Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da İzmir'de olduğunu söyleyen Bahçeli, "Duydum ki Erdoğan bugün İzmir'e gelmiş. Şimdi Türk milleti konuşacak, Erdoğan kuzu kuzu dinleyecektir. Gündoğdu'da Türklük konuşacak ister sevsin ister sevmesin Erdoğan ve Davutoğlu buraya kulak kabartacak. Erdoğan konu Türk milleti olunca kenardadır. Başkanlık sistemi gündeme gelince kenarda duramam demektir" diye konuştu.

SLOGANLARLA KARŞILANDI

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir mitinginde vatandaşlara seslendi. Gündoğdu Meydanı'nda düzenlenen miting alanı sabah saatlerinden itibaren MHP bayrakları ile süslendi. Alana gelen vatandaşlar oluşturulan arama noktalarından içeri alındı. MHP'liler Bahçeli'yi ellerinde parti bayrakları ile büyük coşku içinde karşıladı. Vatandaşlar sık sık 'Devletin başına Devlet gelecek' ile 'Ne mutlu Türküm diyene' sloganları attı.

"BİZİMLE YÜRÜ İZMİRLİ KARDEŞİM"

Alanı dolduran partililere seslenen Bahçeli, "İzmir yine destan yazıyor. Yine Gündoğdu Meydanı'nda milli vicdanlar heyecan dalgası altında Türkiye'ye sahip çıkıyor. Allah sizleri nazardan saklasın. Güzel İzmir, onurlu İzmir, dik duruşlu İzmir. 7 Haziran 2025 Pazar günü 2015 Pazar günü yapılacak seçimlere 30 gün kala İzmir'de ulumak, mahşeri kalabalığa hitap etmek şahsım adına gurur vericidir. İzmir millet diyor, İzmir bayrak gibi dalgalanıyor, İzmir kutlu bir emanet gibi şahlanıyor. Milli bir heyecan içinde kucaklaşmak için bir araya gelen kardeşlerine, dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum. Bugünkü açık hava toplantımızın aziz milletimizin geleceğinde önemli sonuçlar doğuracağına canı gönülden inanıyorum. Karanlığı sonlandırmak için bizimle yürü İzmir. Hasan Tahsin'in hatıralarını inkar edenlere karşı bizimle yürü İzmir. Yüzbaşı Şerafettin'in astığı bayrağı indirmek için kuyruğa girenlere karşı bizimle yürü İzmir. Mustafa Kemal'e ayyaş diyenlere ahlaksızlara, Türkiye Cumhuriyeti'nin temellerini sarsmak isteyen arsızlara karşı bizimle yürü İzmir. Milliyetçi hareketin tek başına iktidar olması için İzmir'den uzanacak el bekliyoruz. Bizimle yürü İzmirli kardeşim. Çatışmaları önlememiz, kavgayı sonlandırmamız, İzmir'in kurtuluşunu sahiplenmemize karşı bizimle yürü İzmirli kardeşim. Bölünmeye karşı olan, ekonomik sorunların bitmesini isteyen, işi ve aşa odaklanan her insanımızın yanında olacağız. Dün kutlu ecdadımız işgallerin nasıl defettiysek aynısı 7 Haziran'da sandıkta tecelli edecektir" diye konuştu.

"TERÖRİSTLERE UMUT AŞILANMIŞTIR"

Konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yüklenen Bahçeli şunları söyledi:

"Son yıllarda yurdumuzu parçalama amacı güden zalimler haince beklemektedir. Bölünmeyi projelendiren hainler kudurmuş gibidir. Cumhuriyeti yıkmak için teyakkuzda olan iç ve dış hainler daha hızlıdır. Sorgulanan milletimiz, soruşturmaya tabi tutulan kimliğimizdir. Kimliksizler iş başındadır. Köksüzler koltuk sahibidir. Teslimiyetçiler terfi ve mevki elde etmiştir. İzmir' e gavur diyen alçaklar AKP'nin içinde. Milliyetsizler AKP'ye demirlemiştir. Yunan işgali nasıl zarar verdiyse, Ermeniler nasıl şiddet yaptıysa bir benzerini AKP yapmıştır. 1 yılda teröristlere umut aşılamıştır. Esaretiniz açık çek vermiştir."

"CAN DOSTUNU PARALEL OLARAK SUÇLAYAN ODUR"

Türk milletinin her şeyi gördüğünü söyleyen Bahçeli, "Vakıf denilen karanlıklarda kirli hesaplar, yandaşlara ayrılan hesaplar, harama ve rezilliğe gözüne yuman yandaş kalemleri, havuzcu destekçileri, kiralık adamları tümüyle meydandadır. Ermeniler ile masaya yıllardır oturan kafa tutuyor gibi görünen yine odur. PKK ile müzakere yapan, sıkışınca PKK terörist diyen yine odur. İsrail ile ilişkileri hala sürdüren o, sıkışınca yine meydan okuyor gibi göründen de odur. Yıllardır el ele ihale şebekeleri ile devleti yağmalatan o, sonra da haktan bahsederek Müslümanlığı Allah ile aldatmaya çalışan yine odur. Avrupa'ya övgüler düzen, işine gelmeyince eleştiren o. Esad ile ile kucak kucağa gezen, aramız bozulunca baş düşman olan yine odur. Can dostunu paralel olarak suçlayan yine odur" dedi.

"GİTTİKLERİ YERİN RENGİNİ ALIRLAR"

AK Parti'nin kademe kademe çöktüğünü savunan Bahçeli, "Recep Tayyip Erdoğan'da dökülüş, Davutoğlu'nda dağılış baş gösterdi. AKP kademe kademe eridi. Korkuları bu yüzdendir. Paniğin sebebi budur. Erdoğan'ın memuru Davutoğlu bir yandan meydanlarda. Başbakan'ın sahibi Erdoğan da komşu meydanlar da gezmektedir. Siyasi ahlak mı bunlarda hiç aramayın. Siyasi namus mu ikisinde de göremezsiniz. İlke, hak, hukuk, fazilet hak getirene. Kaybettikleri irtifaya tutunabilmek için yapmayacakları şey yoktur. Gittikleri yerin rengini alan hemen bunlardır. Erivan'da Ermeni, Brüksel'de Avrupalı, Washington'da Amerikalı, Vatikan'da diyalogculardır. Tutturabilirse, tutturamazlarsa Kürt tuttururlarsa Türkmen olurlar. Tam bir çarkıfelek gibidirler. Şekilden şekle renkten renge girmekten utanmazlar. Bunlarda duruş yoktur, kimlik yoktur. Ama Türk olmayı yük görürler. Tük milleti demekten sakınırlar. Hele Mustafa Kemal'den ödleri patlar. Çünkü zihinleri kapkaradır. Ne oldukları belirsiz kim oldukları belirsizdir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Devlet Bahçeli İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (246)

AnketörmobilWeb@haberler.com:

Arkadaşlar sahadayım mhp ye çok fazla yöneliş var.ama anket firmaları yukarıdan gelen baskıyla açıklayamıyorlar.arkadaşlarım ve ben bizzat görüyoruz.

49
38
yanıtYanıtla
herkese çağrı:

bölücü olan sizsiniz. hadi gelin KÜRT kimliği altında tek vatan, tek milliyet, tek bayrak, tek dil ve birlik olalım.

77
10
yanıtYanıtla
YILDIRIM:

Sayın Bahçeli; Çevremde Size İnanan, Hem de Canı Gönülden İnanan Yüzlerce İnsanı Tanıyorum. Sayın Bahçeli, Bu İnsanları Şayet MHP yi İktidara Taşıyamazsanız, Daha Fazla Kandırmayın, Görevden Çekilmeyi, HER ERDEMLİ İNSAN GİBİ Sizde UYGULAYIN. . . . . . Bana Bu Yazımdan Dolayı Kızacak MHP li Arkadaşlara Kızmadan Önce Bir Soru Soracağım, Sorumu Cevaplayarak Kızmanızı İstiyorum. . . . . . . . . Sizin İçin, MHP li İçin, Sayın Bahçeli Görevde Kalsın Ama MHP Seçim Kaybetsin, Sayın Bahçeli, Mecliste Milletvekili, Partinin Başında Genel Başkan Olsun Bunumu İstiyorsunuz. . . . . . Yoksa MHP nin Başında Milliyetçi Biri Olsun ve MHP İKTİDAR da Olsun. . . . . . . . . . . . . . . . Sizin için Sayın Bahçeli mi? Yoksa TÜRKİYE mi ÖNEMLİ ! ! ! ! ALLAH için Kızın, Küfredin ve Hakaret Edin. . . . . . . . . . . . . . . . . . Ama Kararınızı verirken ALLAH için KARAR Verin. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . Saygılarımla. . . . . . .

4
78
yanıtYanıtla
VATAN:

Teröristlerin Sonu içinimralı canisinin saray gibi yerde değil hak ettiği yerde olması içinTerörist Deyince Kendi Üzerine Alınan Kürtler Ermeniler dememkki teröristmişsinki üzerine alınıyorsunuz. Bizim Derdimiz Kürtle Degil bizim derdimiz Güneydoğuda doğuda teröristlerleBizim Derdimiz Türkiyle Kürdüyle Çerkeziyle Emparyalizme kapitalizme karşı savaşmaktır

41
30
yanıtYanıtla
hesMobil-ANDROID:

oylar mhp ye turklugun savunucusu mhp dir

51
13
yanıtYanıtla
herkese çağrı:

bölücü olan sizsiniz. hadi gelin KÜRT kimliği altında tek vatan, tek milliyet ve birlik olalım.

35
16
yanıtYanıtla
AKTROLLER:

BARİZ ŞEKİLDE MHP İKTİDARDA. İSTER İNANIN İSTER İNANMAYIN 7HAZİRANDA HAYATINIZIN ŞOKUNU YAŞAYACAKSINIZ.

19
31
yanıtYanıtla
cvpmobilWeb@haberler.com:

İzmirde mhp cok buyuk bir coskuyla karsilandi bugun her yer mhpydi insallah mhp buyuk bir oy oranini alacak.

39
4
yanıtYanıtla
ccc:

dün neyse bugunde aynı olan , doğuda neyse batıda aynı olan tek parti MHPdir. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE diyen tek lider arkandayız.

16
26
yanıtYanıtla
yorummobilWeb@haberler.com:

İzmirde mhp ruzgari esti.

29
13
yanıtYanıtla
Tüm 246 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title