Haberler

MHP Lideri Bahçeli Hiçbir Parti ile İttifak İçerisinde Değiliz

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli bazı seçim bölgelerinde Ak Parti'nin oylarının bölünmesi için CHP'ye destek verileceği yönündeki iddiaların asılsız olduğunu belirterek, MHP'nin gelişimini engellemek için bir iftiradır.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli bazı seçim bölgelerinde Ak Parti'nin oylarının bölünmesi için CHP'ye destek verileceği yönündeki iddiaların asılsız olduğunu belirterek, MHP'nin gelişimini engellemek için bir iftiradır. Hiçbir parti ile ittifak içerisinde değiliz dedi.

Sakarya'ya giden Devlet Bahçeli, Bolu'da mola vererek kahvaltı yaptı. TEM Otoyolu Bolu Dağı mevkiinde bulunan Highway alışveriş merkezine gelen Bahçeli çiçeklerle karşılandı. Bahçeli, aralarında MHP Bolu Belediye Başkan Adayı Şükrü Gülez'in de bulunduğu bir grup partili ile kahvaltı yaptı. Kahvaltının ardından gazetecilerin gündeme ilişkin birçok sorusunu yanıtsız bırakan Bahçeli, Ak Parti'nin Dombıra'yı seçim şarkısı yapması yönündeki soruyu, Herkes yorum yapıyor bu konuda diyerek geçiştirdi.

Gazetecilerin Ak Parti'nin oylarının bölünmesi için bazı yerlerde partinizin destek vereceği söyleniyor. CHP ile böyle bir görüşme oldu mu şeklindeki sorusunu Bahçeli şöyle yanıtladı Böyle bir şey asılsızdır. MHP'nin gelişimini engellemek için bir iftiradır. Milliyetçi Hareket Partisi bin 394 seçim çevresinde kendi değerli kadro arkadaşlarıyla seçimlere katılmaktadır. Hiçbir parti ile ittifak içerisinde değiliz

Bahçeli daha sonra Sakarya'ya gitti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Ak Parti Sakarya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title