Haberler

MHP'li Yüksel: "Senin Derdin Koltuk"

MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, doğduğu yer olan Kuzyaka Mahallesi’nde seçim çalışmasını sürdüren ve kendisine göndermede bulunan CHP Muğla 1. Sıra Adayı Av. Akın Üstündağ’a “Benim derdim vatan, senin derdin ise koltuk” diye cevap verdi.

MHP Muğla Milletvekili Adayı Dr. Ferat Yüksel, doğduğu yer olan Kuzyaka Mahallesi'nde seçim çalışmasını sürdüren ve kendisine göndermede bulunan CHP Muğla 1. Sıra Adayı Av. Akın Üstündağ'a "Benim derdim vatan, senin derdin ise koltuk" diye cevap verdi.

7 Haziran'da yapılacak olan 25'nci Dönem Milletvekili Genel Seçimlerine sayılı günler kala adaylar çalışmalarını hızlandırırken, söylemleri de giderek sertleşiyor. CHP Muğla 1. Sıra Adayı Av. Akın Üstündağ'ın ilçemize bağlı Kuzyaka Mahallesi'nde rakibi MHP Muğla 5'nci sıra Adayı Dr. Ferat Yüksel'e yönelik eleştirisine Yüksel'den cevap gecikmedi.

"Seçilmeyecek yerde olsaydım çalışmazdım" diyen CHP Vekil Adayı Üstündağ'a, "CHP'nin 3, 4, 5 ve 6'ncı sıradaki adaylarına da hakaret etmişsin. Onlardan bir özür dile bence" diyerek özellikle CHP'li yerel yönetimler üzerinden yüklenen MHP Adayı Dr. Ferat Yüksel; "CHP Muğla 1. Sıra Milletvekili Adayı ve CHP Milas İlçe Teşkilatı köyümü ziyaret etmişler, memnun oldum. Görmüşlerdir merdiven gibi yamadan gidilemeyen köy yollarını. Ziyaretinde bana da gönderme yapan Sayın Üstündağ; "Seçilemeyecek yerde olsaydım çalışmazdım" demiş. Akın Bey ne güzel itiraf etmiş derdinin koltuk olduğunu! Bende tam bunu söylüyordum zaten. Bana Gönderme yapayım derken CHP'nin 3, 4, 5 ve 6'ncı sıradaki adaylarına da hakaret etmiş. Bence onlardan özür dilemesi gerek. Sayın Üstündağ şunu iyi bil ki benim ve tüm Milliyetçi Hareket Partililerin derdi AKP'den Türkiye'yi kurtarmak. Hiç sıralama da olmasaydım da aynı mücadele'yi verirdim. Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 'Söz konusu vatansa gerisi teferruattır' sözünü her yere kazıdık ama koltuk sevdası ve hevesinden sanırım sarhoş olmuşsun, görmedin. Şükürler olsun Allah'a ki bizler verdiğimiz bu mücadeleyi ceylan derisi koltuklarda oturma hevesiyle değil bir vatan mücadelesi olarak görüyoruz. Seyit Onbaşı'ya, Nene Hatun'a ve daha nice bu topraklar için kendi hayatını hiçe saymış binlerce şehidimize layık olmak için mücadele ediyoruz. Rabbime şükürler olsun ki böyle bir mücadeleyi bana nasip etti. İşte aramızdaki fark bu. Öte yandan söylediğinizle yaptığınız birbirini tutmuyor. Vatana ve millete hizmet için yola çıktığınızı söylüyor, vatandaştan oy istiyorsunuz ama yıllardır yönettiğiniz Milas'ın, Muğla'nın hali ortada. Türkiye'nin en batısında, dünyanın sayılı turizm merkezlerinden Bodrum'a sadece 50 km mesafedeki ilçenin yollarına bir bakın. Yapılan altyapı çalışmalarını bahane edemezsiniz. Altyapı çalışması yapan tek belediye Milas Belediyesi değil. Gidin modern belediyecilik nasıl yapılır, bir kent nasıl yönetilir ve geleceğe nasıl hazırlanır öğrenin. Yıllardır, 'Nasıl olsa Muğla halkı AKP'ye oy vermez' diyerek, milleti 'Çantada keklik' gördünüz ve yönetme vaadiyle işbaşına geldiğiniz kentlere bir çivi çakmadınız. 30 Mart 2014'te yapılan yerel seçimlerin ardından 14 ay geçti. Muğla Büyükşehir, Milas Belediyesi ve CHP'li hangi ilçe belediyesi, nereye 'adam' gibi bir hizmet götürdü. Yapmanız gereken rutin işleri 'hizmet' diye yutturmaya çalışıyorsunuz. Ama bu zihniyetin sonu geldi. 7 Haziran'dan sonra da yapamadığınız her hizmeti vatandaşa anlatmaya, başta Milaslılar olmak üzere tüm Muğlalı hemşerilerim adına hesap sormaya devam edeceğim" diyerek, CHP Muğla Milletvekili Adayı Akın Üstündağ'a karşılık verdi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milas Belediyesi Akın Üstündağ Türkiye Muğla Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title