Haberler

MHP'li Yılmaz: "Kadınlarımız Kendi Gelecekleri İçin Karar Verecek"

MHP Adana Milletvekili ve 3’üncü sıra Adayı Seyfettin Yılmaz, 7 Haziran seçimlerinde kadın seçmenlerin sandıktan çıkacak sonuçta belirleyici olacağını vurgulayıp, “56.6 milyon seçmenin yarısından fazlasını kadınlarımız oluşturuyor.

MHP Adana Milletvekili ve 3'üncü sıra Adayı Seyfettin Yılmaz, 7 Haziran seçimlerinde kadın seçmenlerin sandıktan çıkacak sonuçta belirleyici olacağını vurgulayıp, "56.6 milyon seçmenin yarısından fazlasını kadınlarımız oluşturuyor. Kadınlarımız, kendi gelecekleri, çocukları, aileleri için, yolsuzluğa karşı, hırsızlığa karşı, tek adamlığa karşı, hukuksuzluğa karşı kararını verecek" dedi.

Seyfettin Yılmaz, seçim kampanyasını bir Alışveriş Merkezi'nde sürdürdü. Yılmaz, Toplumsal Onarım ve Huzurlu Gelecek sloganıyla açıkladıkları seçim beyannamesindeki taahhütlerin yer aldığı broşürleri hemşehrilerine sunarken, kadın seçmenlere de binlerce karanfil hediye etti.

'AKP, AİLE YAPISINA AĞIR DARBELER VURDU'

Kadın seçmenlerden MHP'ye destek isteyen Yılmaz, 13 yıllık AKP iktidarının Türk toplumda manevi ve ahlaki değerlerin içini boşalttığını, güçlü aile yapısına ağır darbeler vurduğunu, boşanmaların rekor düzeyde arttığını dile getirdi. Yılmaz, "Güçlü aile yapısı bir milletin ayakta kalmasını sağlayan en temel unsurdur. Ama maalesef AKP iktidarında boşanmalar yüzde 1500 artmıştır. Zinanın suç olmaktan çıkarıldığı bir süreçte, fuhuş oranı yüzde 1000'leri aşmıştır. Uyuşturucu kullanımı ilkokul çağlarına kadar düşmüş, yüzde 1750 oranında artmıştır. Haramla helalin birbirine karıştığı, ülkeyi soymayı mübah sayan fetvaların verildiği, insanı değerlerimizin içinin boşaltıldığı bir süreç yaşanıyor. Bunun telafisi gerçekten zordur. Diğerlerini çözersiniz, ekonomiyi, dış politikayı, şunu, bunu ayarlarsınız, ama toplumsal değerlerin aşınmasını engellemekte zorlanırsınız.Kadınlarımız, 7 Haziran'da kendi gelecekleri, çocukları, aileleri için, yolsuzluğa karşı, hırsızlığa karşı, tek adamlığa karşı, hukuksuzluğa karşı kararını verecek. Bu nedenle 7 Haziran seçimleri cumhuriyet tarihinin en önemli, en kritik seçimidir" diye konuştu.

'KADIN İSTİHDAMINI YAYGINLAŞTIRACAĞIZ'

Seyfettin Yılmaz, bu etkinlikte Toplumsal Onarım ve Huzurlu Gelecek sloganıyla açıkladıkları seçim beyannamesinde kadın, çocuk ve aileye dönük taahhütleri öne çıkardı. Yılmaz, şunları söyledi:

"MHP iktidarında yılda 700 bin insanımıza iş imkanı sağlarken, kadın istihdamını yaygınlaştıracağız. Kadınlara sigortalılık öncesi doğumlar için doğum borçlanma hakkı getireceğiz. Çalışmayan ev hanımlarına mesleki beceri kazandırarak aile bütçesine ve ülke ekonomisine katkıda bulunmalarına destek olacağız.Aile birliğinin korunması amacıyla çalışan eşlerin aynı il içinde görev yapmalarını tesis edeceğiz. Girişimci kadınlara yüzde ellisi hibe olmak üzere finans desteği vereceğiz. Kadınlara yönelik şiddet ve ayrımcılıkla kararlı şekilde mücadele edeceğiz. Şiddete maruz kalan kadınlara adli yardım desteği sağlayacağız, bu çerçevedeki davaları zaman aşımından ve mahkeme harç ve masraflarından muaf tutacağız. Tüm vatandaşlarımızı kapsayan bir aile avukatlığı sistemi oluşturacak, hukuki koruma sigorta sistemini genelleştireceğiz." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Seyfettin Yılmaz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dilan Polat ve Banu Parlak davası ne oldu? Dilan Polat ile Banu Parlak duruşmasında karar belli oldu mu? Öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklanan öğretmen kim? Olay ne, nerede oldu? Dilan Polat çıkıyor mu? Dilan Polat, Banu Parlak duruşmasında ağladı mı? Nilda Polat'a dokunmak istedi, eşinin elini tuttu... 22 Nisan hangi burç? 22 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 22 Nisan tarihi hangi burç olur? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Ahmet Can kimdir? Ahmet Can Altıntaş kaç yaşında, nereli? Ahmet Can puan aldı? Çorlu tren kazasında kaç kişi öldü? Çorlu tren kazası ne zaman, kaç yılında oldu? Ehliyet alımında yeni bir karar! Kimler ehliyet alamayacak? Ehliyet alabilmenin şartları neler? 1 Mayıs resmi tatil mi? 1 Mayıs Çarşamba günü tam gün mü, yarım gün mü tatil olacak 2024? ADET GECİKMESİ NEDEN OLUR? Adet gecikmesinin en yaygın sebebi ne? Çorlu tren kazası duruşması ne zaman? Çorlu tren kazası davası ne oldu? 25 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Bilge Can kimdir? Bilge Can kaç yaşında, nereli? Bilge kaç puan aldı? Demet Akalın ve kiracı olayı ne? DEMET AKALIN kiracısı ile kriz mi yaşadı? Demet Akalın, evini ne kadara kiraladı, olay ne? Sevda Türküsev kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Sevda Türküsev kaç yaşında, nereli? Sevda Türküsev biyografisi! Kilis Belediyesi hangi parti? Kilis Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? FAİZ ARTTI MI? Merkez Bankası Nisan ayı faiz kararı ne oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title