Haberler

MHP'li Yılmaz: "Devleti İstihbarat Devletine Çevirdiniz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, devletin istihbarat devletine çevrildiğini ifade ederek, "Hırsızlık mağduriyet doğurmaz, bu yasalarla hiç uğraşmayın, buradan mağduriyet çıkaramayacaksınız" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz, devletin istihbarat devletine çevrildiğini ifade ederek, "Hırsızlık mağduriyet doğurmaz, bu yasalarla hiç uğraşmayın, buradan mağduriyet çıkaramayacaksınız" dedi.

TBMM'de 546 sıra sayılı Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifiyle ilgili önerge üzerinde söz alan Seyfettin Yılmaz, "17 Aralık süreciyle başlayan asrın yolsuzluğuyla beraber, kendi iktidarınızın devamını sağlayacak, kendi hırsızlık ve yolsuzluk iddialarında ismi geçen tüm bakanlar, başbakan, çocukları, yakınlarını nasıl güvence altına alabiliriz; bunun gayreti içerisinde olan bir hükümetle karşı karşıyayız" dedi.

"Sandık çözüm olacak" dendiğini belirten Yılmaz, şöyle devam etti:

"Sandığın çözüm olması için bırakın gidelim de seçim bölgemizde çalışma yapalım. Sizin tuzunuz kuru. Niye tuzunuz kuru? Bütün medya organları elinizde. Sayın Başbakan talimatı verdi mi aynı anda kırk tane televizyon Sayın Başbakanı canlı veriyor. Sayın Başbakan neredeyse bakkal dükkanı açsa kırk tane televizyon canlı verecek. Bizim böyle bir imkanımız yok, bizim elimizde televizyon yok. Yani, öyle Fas'tan arayıp da Bahçeli'yi kaldırın diyen bir Başbakan aynı anda düğmeye bastığı zaman altı tane gazete aynı manşeti atıyorsa siz hangi mazeretten bahsediyorsunuz. Göreceksiniz. Allah büyük, kazdığınız kuyuya düşeceksiniz, 30 Mart'tan sonra yine burada görüşeceğiz ama müsaade edin de hakikaten şu politikaları biz vatandaşa bir anlatalım."

"Devleti istihbarat devletine çevirdiniz" diyen Yılmaz, şunları kaydetti:

"Şimdi, bakıyorum, komisyonlar harıl harıl çalışıyor. Ne geliyor ne gidiyor diye bakıyoruz, şimdi de yeni, MİT Kanunu'yla ilgili birtakım şeyler geliyormuş. Devleti istihbarata çeviriyorsunuz, yargıyı kendinize bağlıyorsunuz, İnternet'le bütün muhalif grupları kontrol altına alıyorsunuz. Yani, ne yapmaya çalışıyorsunuz? Sabaha kadar çalışalım, getirin bu torba yasaları ama Anadolu coğrafyasında bir tane mazlum, mağdur, hakkını arayan vatandaşımızın problemi çözülecekse biz sabahlara kadar burada çalışmaya hazırız."

MHP Adana Milletvekili Seyfettin Yılmaz konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Hırsızlığa, yolsuzluğa bulaşmış, vatandaşın hakkını yiyen, harama el uzatan, haramzadeleri korumak ve kontrol altına almak için çıkarılan yasalar için burada ne iktidar partisinin milletvekillerini ne de muhalefet partisinin milletvekillerini çalıştırmaya kimsenin hakkı yok. Şimdi, bu yasaları çıkaracaksınız, devleti istihbarat devleti haline getireceksiniz, Yargıyı Adalet Bakanına bağlayacaksınız, yasaları kendinize göre ayarlayacaksınız, her şeyden mağduriyet çıkardığınız gibi buradan da mağduriyet çıkaracaksınız ama bu sefer bu milleti kandıramayacaksınız, bu sefer bu milleti aldatamayacaksınız. Hırsızlıktan ve yolsuzluktan Türk milleti hiçbir zaman için bu mağduriyete prim vermeyecek. Hırsızlıktan mağduriyet doğurmaz, hiç uğraşmayın. Bu yasalarla hiç uğraşmayın, buradan mağduriyet çıkaramayacaksınız." - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Seyfettin Yılmaz Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title