Haberler

MHP'li Yıldız: "Malatya'nın Ciddi Sıkıntıları Var"

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Malatya’nın çok ciddi sıkıntıları olduğunu belirterek, “Bu sıkıntıları istişareyle çözmek için sabırsızlanıyoruz” dedi.

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Malatya'nın çok ciddi sıkıntıları olduğunu belirterek, "Bu sıkıntıları istişareyle çözmek için sabırsızlanıyoruz" dedi.

Yıldız, Demiryolu İş Sendikası Malatya Şube Başkanı ve Türk İş Malatya İl Temsilcisi Nurettin Öndeş'i ve üyelerini ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan MHP'li Yıldız, milletvekili olduğu zaman işi bilen kişilerle birlikte çalışacağını belirterek, "İstişareler yapacağız. Bu istişareler sonucunda da problemleri tespit edeceğiz. Çözüm yollarını hep birlikte üreteceğiz ve mecliste sizin sesiniz olacağım" dedi.

"MALATYA'NIN ÇOK CİDDİ SIKINTILARI VAR"

Malatya 13 - 14 yıldır AKP iktidarına yüzde 70 civarında destek verdiğini anımsatan Yıldız, ama artık gelinen noktada hem Türkiye'nin hem de Malatya'nın çok ciddi sıkıntıları olduğunu kaydetti. Yıldız, şunları söyledi:

"Allah korusun bölünme tehlikemiz var. Ülkenin belli bir bölgesi terör örgütüne terk edilmişliği var. Türkiye ekonomisi çok ciddi kötü bir süreç içinde. İnsanlarımız perişan durumdalar. Bir tarafta devletin imkanlarından yararlanarak zenginleşen insanlar varken, bir taraftan asgari ücretle çalışan insanlar, bir taraftan da buradaki gibi problemleri olan ve bu problemleri dillendirilmeyen arkadaşlarımız var. Biz diyoruz ki, sizlerin de desteğiyle Milliyetçi Hareket Partisinin iktidarında Nurettin Başkanın yaptığı gibi yapacağız. Ben Nurettin Başkanı, 1999 yılında MHP Merkez İlçe Başkanı olduktan sonra yakından tanıdım. Başkanım Doğu ve Güney Doğu'da 12 ilde teşkilatlanmış birisidir. ve bu 12 il şuanda Türkiye'nin sıkıntılı illeridir. Bu illerde başkanım teşkilatlanmayı sağlayıp birliği sağlamıştır. Milliyetçi Hareket'in de Türkiye'de yapmak istediği budur. Bin yıllık birlikte yaşadığımız kardeşliğimizin yeniden tesis edilmesi ve yaşanması için Milliyetçi Hareket iktidarının kurulması gerekiyor."

"HİZMET ETMEYE HAZIRIZ"

Milliyetçi Hareket'in hem Türkiye'yi hem de Malatya'ya yapılması gereken hizmetleri yapmaya hazır olduklarını belirten Yıldız, sözlerini şöyle tamamladı:

"Ekonomik programlarımızı kaynakların neler olacağına kadar hazırladık. Biz çiftçimiz, esnafımız, memurumuza, emeklimize, asgari ücretlimize, işçimize, işsizimize neler yapacağımıza karar vermiş durumdayız. Türkiye'de, Malatya'da ne kadar problem varsa hepsi için projelerimiz var. Seçim beyannamemizi açıkladıktan sonra tüm uzmanlar, Türkiye'yi yönetmeye hazır olan tek partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğu yönünde hem fikir oldular. Bizler de Milliyetçi Hareket milletvekili adayları olarak hem Malatya'nın hem de Türkiye'nin sorunlarını istişareyle çözmek için sabırsızlanıyoruz."

ERDEM: "7 HAZİRAN BİR FIRSATTIR"

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, Demiryolu İş Sendikası Malatya Bölge Müdürlüğü Başkanı ve üyelerinin canı gönülden karşılamalarından dolayı teşekkür ederek, ülkenin kritik bir süreçten geçtiğini vurguladı. Ülkenin kritik süreçten kurtulmasının 7 Haziran genel seçimlerinin bir fırsat olduğunu belirten Erdem, bu süreçte hem Malatyalı hem de Türkiye seçmeni Milliyetçi Hareket iktidarının kurulmasına destek olacağını ve ülkenin düzlüğe çıkmasına vesile olacaklarını belirtti.

ÖNDEŞ, MHP'Lİ YILDIZ'A BAŞARILAR DİLEDİ

Demiryolu İş Sendikası Malatya Şube Müdürü ve Türk İş Malatya Şube Başkanı Nurettin Öndeş ise, MHP'li milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız'a ve MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem'in ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti belirterek, seçim çalışmalarında başarılar temennisinde bulundu. Yapılan konuşmalardan sonra da Demiryolu İş Sendikası ve Türk İş üyeleri MHP'li Avukat Arif Yıldız'a yaşadıkları sorunları anlatarak, Milliyetçi Hareket iktidarına destek vereceklerini beyan ettiler. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Arif Yıldız Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title