Haberler

MHP'li Yıldız: "İktidara Yürüme İşaretleri Alıyoruz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, Malatya'ya hizmet etmek için yola çıktıklarını belirterek, "Yaptığımız ziyaretlerde Milliyetçi Hareket'in iktidara yürüdüğü yönünde işaretler alıyoruz" dedi.

Yıldız, genel seçimleri çalışmaları kapsamında Başharık Mahalle sakinleriyle açık hava toplantısında buluştu. Yıldız, Milliyetçi Hareket'in hem Malatya'yı hem de Türkiye'yi yönetmek için halktan ruhsat ve destek almak için yola çıktığını belirterek, "Seçim çalışmalarımızda hem AKP'nin ülkeyi, Malatya'yı ne hale getirdiğini, hem de Milliyetçi Hareket iktidarında yapacağı hizmetleri anlatıyoruz. Milliyetçi Hareket, vatandaşlarımızın, esnaflarımızın sıkıntılarını çok iyi biliyor. Ona göre seçim beyannamesini hazırladı. Cenabı Allah'ın izni, sizlerinde teveccühü ile Milliyetçi Hareket Malatya'da birinci parti, Türkiye genelinde de tek başına iktidar olacaktır. Şimdiye kadar yaptığımız ziyaretlerde esnaf ve vatandaşlarımızın bizlere gösterdiği teveccühte iktidara yürüdüğümüzün işaretlerini alıyoruz" dedi.

"ÜNİVERSİTE SINAVINI KALDIRACAĞIZ"

Milliyetçi Hareket iktidarında öğretmenlerin 3600 ek göstergeden yararlanmalarının önünü açacaklarını belirten Yıldız, üniversite sınavını kaldıracaklarını vurguladı. Yıldız, şunları kaydetti:

"Atanamayan 330 bin öğretmenimizin KPSS puanları yanmadan atamalarını yapacağız. Ek ders ile eğitim ve öğretim tazminatlarını yükselteceğiz. Yuva kuracak gençlerimize 10 bin lira tutarında, iki yıl vadeli, faizsiz kredi imkanı sağlayacağız. Devletin asli ve sürekli hizmetlerinde çalıştırılan taşeron işçilere kadro vereceğiz. Kamuda sözleşmeli, geçici, 4/B'li, 4/C'li, vekil ve benzeri şekilde istihdam edilenlerin alayını kadrolu yapacağız. Gelir dağılımındaki adaletsizliği gidereceğiz. Köleliği andıran işçi çalıştırma düzenine son vereceğiz."

"65 YAŞINI DOLDURANLARA 300 LİRA VERECEĞİZ"

"65 yaşını doldurmuş kardeşlerim, rahat olun, size ödenen aylığı 300 liraya çıkaracağız" diyen Yıldız, yaşlısına bakmakla yükümlü ailelere sosyal bakım yardımını helalinden vereceklerini kaydetti. Yıldız, sözlerini şöyle tamamladı:

"Kamuya ait atıl arazileri yoksullarımıza tahsis etmekle kalmayacak, istihdam oluşturmak amacıyla, büyük ya da küçükbaş hayvanları bedelsiz dağıtacağız. Evi olmayan muhtaç ailelerimize sosyal konut sağlayacağız. veya 250 lira kira yardımı yapacağız. Engelli ve engelli yakını aylığını 400 liraya, ağır engelli aylığını 600 liraya yükselteceğiz. İlköğretime ve ortaöğretime devam eden evlatlarımızın annelerine muhtaçlık durumlarını dikkate alarak en az 50 lira vereceğiz. Aylık 200 kilovat saatin altında elektrik tüketen ve ödeme gücü olmayan vatandaşlarımıza yüzde 75 indirim yapacağız. Hayırlı olmasını diliyorum. Muhtaç durumdaki ailelere aylık temel ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri Hilal kart uygulamasına geçeceğiz." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Arif Yıldız Türkiye Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title