Haberler

MHP'li Yıldız, Doğanşehir İlçe Teşkilatını Ziyaret Etti

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı görevinden ayrılarak MHP Malatya Milletvekili aday adayı olan Arif Yıldız, hem Doğanşehir’in hem Malatya’nın hem de Türkiye’nin Milliyetçi Hareket iktidarına ihtiyacı olduğunu belirterek, “Ülkenin karanlık gidişine MHP çare olacaktır” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanlığı görevinden ayrılarak MHP Malatya Milletvekili aday adayı olan Arif Yıldız, hem Doğanşehir'in hem Malatya'nın hem de Türkiye'nin Milliyetçi Hareket iktidarına ihtiyacı olduğunu belirterek, "Ülkenin karanlık gidişine MHP çare olacaktır" dedi.

Yıldız, MHP Doğanşehir İlçe teşkilatını ziyaret etti. Ziyarette MHP Doğanşehir İlçe Başkanı Muzaffer Çelebi, Esnaf Kredi Kefalet Kooperatif Bölge Birlik Başkanı İsmet Bayram ve MHP Doğanşehir İlçe teşkilat üyeleri, MHP Malatya İl Başkanlığı görevinden 2015 genel seçimlerde milletvekili adaylığı için ayrılan Avukat Arif Yıldız'ı kapıda karşıladılar.

Yıldız, MHP Malatya İl Başkanlığı ve daha önce görev aldığı Milliyetçi Hareket davasının kutsal olduğuna inandığını, sadece vatan millet değil, Allah'ın nizamını dünyaya hakim kılması için hizmet ettiğini belirterek, "Onun için gücümün yettiğince davamıza hizmet etmeye çalıştım. Üniversite döneminde Ocak Başkanlığı, avukat olduktan sonra partimin tüm davalarını takip ettim. 1999 - 2002 yılları arasında merkez ilçe başkanlığı görevinde bulundum. 2002 genel seçimlerde 4'ncü sırada en genç vekil adayları içinde yer aldım. 2011 yılının Ocak ayından itibaren de Genel Başkanımızın emriyle İl Başkanlığı görevinde bulundum. Şimdi de kısmet olursa, hizmete vekil olarak devam etmek istiyorum. Ama illa vekil olalım diye bir hırsımız yoktur. Allah'ın taktiri neyse o olacaktır. Bizimkisi sadece bu yönde çalışmaktır. Başka bir şey değildir. Kısmetimizde varsa olacaktır" şeklinde konuştu.

Milliyetçi Harekete devletin, milletin ihtiyacı olduğunu belirten Yıldız, Allah'ın izniyle MHP'nin Malatya'dan vekiller çıkaracağına inandığını kaydetti. Hem Doğanşehir'in hem Malatya'nın hem de Türkiye'nin Milliyetçi Hareket iktidarına ihtiyacı olduğunu belirten Yıldız, ülkenin karanlık gidişine MHP'nin çare olacağını söyledi. Yıldız, şunları söyledi:

"Onun için bizim burada elimizde ne gerekiyorsa, ne yapmamız gerekiyorsa, gücümüz nereye kadar yeterse o kadar hep birlikte çalışalım. Malatya'da MHP'den bir vekilin olmaması bizi yetim gibi bırakıyor. Tabiri caizse başka vekillerden destek istiyoruz. Malatya'nın problemlerinde iktidarın vekilleri zaten hiçbir şey yapmıyorlar. Malatya'nın problemleriyle hiçbir şekilde ilgilenmiyorlar. Biz Malatya'nın problemlerini dile getireceğimiz zaman Ankara'daki nerenin milletvekili varsa ondan Malatya'nın sorunlarını konuşmasını istiyoruz. MHP'nin Malatya'dan bir vekili, vekilleri olursa o zaman Malatya'nın problemlerini çok daha iyi bilecek ve daha iyi izahat yapacaktır. Problemlerin çözümü için elinden geldiği kadar gayret sarf edecek. Bu hem Doğanşehir hem Malatya için hem de partimiz için çok iyi olacaktır. Bizde önce devletimiz ve milletimiz sonra partimiz ve biz geliriz. Onun için Malatya'dan bir vekile, vekillere ihtiyacımız var. Biz listede olalım veya olmayalım, listenin neresinde olursak olalım sizlerle çalışmaya devam edeceğim."

Doğanşehir İlçe Başkanı Muzaffer Çelebi ise her zaman olduğu gibi dönemde partinin emrinde olduklarını belirterek, "Gönlümüz sizlerin birinci sırada olmasını ister. Allah sizlere, Milliyetçi Hareket'e hayırlı eylesin. İnşallah bu sefer başarırız. Temennimiz, çalışmalarımız bu yönde olacaktır. Bizden dolayı bir hakkınız geçmemiştir, eğer geçtiyse de helal olsun" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Arif Yıldız Doğanşehir Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title