Haberler

MHP'li Yeniçeri, Sedat Peker Fotoğrafı Hakkında Konuştu: Bir Anda Oturdu

Güncelleme:

MHP'li Özcan Yeniçeri, Sedat Peker'le bir restoranda çekildiği fotoğrafa açıklık getirerek "Yanıma gelene kadar fark edemedim. Adam oturdu, durun demeye kalmadan flaşlar patladı." dedi.

MHP'li Özcan Yeniçeri, sosyal medyada paylaşılan ve Sedat Peker ile bir restoranda çekilen fotoğrafları hakkında Hürriyet'e konuştu. Sedat Peker'i hiç tanımadığını söyleyen Yeniçeri, fotoğrafın çekilme hikayesini "Yanıma gelene kadar fark edemedim. Adam oturdu, durun demeye kalmadan flaşlar patladı, resimler çekildi." şeklinde aktardı.

"SEDAT PEKER DENEN ADAM GELDİ"

Yeniçeri Sedat Peker ile karşılaşma anını Hürriyet'ten Aysel Alp'e şöyle anlattı:

"Sedat Peker, denilen adamı hiç tanımam. 1.5 yıl önce İstanbul'daydım. Bacanağımın kardeşi bir restoran açıyormuş. Rica ettiler, açılışı siz yapın, dediler. Oraya gittim. Enteresan bir girişi vardı. Açılışı yaptım, dar bir alandan geçerek yemek için masaya oturdum. Sonra yanıma AKP'nin bir iki belediye başkanı geldi, sohbet ettik. Aradan uzun zaman geçti. Kapının önünde siyah bir minibüs durdu, 10-15 siyah elbiseli genç çocuklar indi. Ara yaptılar. Sedat Peker denen adam geldi. İlk defa orada gördüm, yanıma gelene kadar da fark edemedim. Adam oturdu, durun demeye kalmadan flaşlar patladı, resimler çekildi.

Ertesi gün Ankara'ya döndüğümde Genel Başkanın önünde bu resimler vardı. Ben bu adam kimdir, nedir bilmem. Resim çektirirken kimseye 'sabıkasızlık' belgesi sormuyorum. Bizimle ilgili kritik birşey olduğunda şimdi de kritik 1 Kasım seçimleri var, bu fotoğrafı birileri çıkarıp servis ediyor.

DÜZ BİR ADAMIM, KİMSEDEN KORKMAM, İLİŞKİM OLSA AÇIK AÇIK SÖYLERİM

Ben düz bir adamım, böyle bir ilişkim olsa açık açık söylerim. Bir ilişkim olsa söylerim. Kimseden korkmam. Ama kahpe ve kalleş bir düzen var, herkes bu fotoğrafın altına bir şeyler yazıyor."

ADAY GÖSTERİLMEYİŞİMLE BİR İLGİSİ OLDUĞUNU SANMIYORUM

Yeniçeri, 7 Haziran seçimlerinde yeniden milletvekili adayı yapılmayışının Sedat Peker ile çekilen bu fotoğrafların ilgili olup olmadığı sorusuna ise, "Hayır bununla ilgisi olduğunu sanmıyorum. Türkiye'de kötü siyasetçiler iyi siyasetçileri kovuyor. Biraz çalışkandık, koşturuyorduk; sanırım bu durum ağır geldi. Ama Türkiye'nin bugünkü durumunda benim Meclis'te olmam gerekiyordu." yanıtını verdi.

Yeniçeri, bu fotoğraflarla ilgili olarak Sedat Peker'in de 'kendisini uzaktan yakından tanımadığına' dair bir açıklama yaptığını anımsattı.

SEDAT PEKER'DEN AÇIKLAMA

Sedat Peker, konuyla ilgili nisan ayında kendi internet sitesinden yaptığı açıklamada "Özcan Yeniçeri isimli milletvekilini hayatımda ne daha önce ne de fotoğrafın çekildiği açılışın daha sonrasında hiçbir zaman görmedim." ifadesini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Özcan Yeniçeri Sedat Peker İstanbul Hürriyet Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli? Ali Konak kimdir? AK Parti Konya- Yunak Belediye Başkan adayı Ali Konak kaç yaşında, nereli? Serdar Köksal kimdir? Zafer Partisi Erzurum Tortum Belediye Başkan Adayı Serdar Köksal kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (30)

gergerli:

mafyanin bozuntusu oylar hdp ye

30
43
yanıtYanıtla
01Mobil-ANDROID:

yaşasın HDP oylar HDP ye

23
45
yanıtYanıtla
TÜRK:

Aktroller ne çabuk sattınız.. mafyanizi eroincinizi sedat artık bittin bak eroin kullanmaya devam et akp cabuk harcadi simdi recebinide al git.

21
32
yanıtYanıtla
sedatMobil-ANDROID:

nede guzel yalan soyluyor milleti resmen enayi yerine koymus

48
5
yanıtYanıtla
ORHAN:

Hurriyet zaten Hdpnin yayın organı gibi çalışıyor maşallah bir gün Hürriyet gazetesi okuyayım dedim inanamadım yazılanlara adamlar kopmuş artık.

29
13
yanıtYanıtla
gölge Mobil-ANDROID:

Abdullah Çatlıya da kurban olun, sedat pekerede, adamlar herşeyden önce milliyetçi vatansever, sizin gibi hain değil. yarası olan gocunsun.

13
26
yanıtYanıtla
malatyalı:

Ve bence o mecliste devletin imkânlarını kullanıp ihanet edenlerden çok daha şerefli ve üstün biridir.

24
6
yanıtYanıtla
MustafaMobil-IOS:

Tek care kemal chp.

11
14
yanıtYanıtla
emekli:

gitte babana yutur faşist herif

15
10
yanıtYanıtla
aslanMobil-ANDROID:

alçak adam adam senin yanında kahve zukumluyor belliki kahve ısmarlamışsın birde utanmadan yalan söylüyor

23
2
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title