Haberler

MHP'li Yeniçeri: AK Parti Bizi Kapatamaz

Güncelleme:

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, İç Güvenlik Paketi ve hükumeti eleştirdi.

MHP Ankara Milletvekili Özcan Yeniçeri, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, İç Güvenlik Paketi ve hükümeti eleştirdi. Çözüm süreci üzerinden hükümeti ve HDP'yi eleştiren Yeniçeri, "Dolmabahçe'de AKP ile PKK 10 madde 'olmayacak duaya amin deme' ayini düzenlemiştir" dedi.

\t\t

Yeniçeri, İç Güvenlik Paketi'ni eleştirerek, "Bu tasarı eğer 6-7 Ekim'de sokakları savaş alanına çeviren terörist unsurlar için çıkarılıyorsa anlamsız bir tasarıdır. Bunun için devleti yönetenlerin irade koymaları ve yasaları işletmeleri yeterli olacaktır" diyerek Paketin özgürlüklere giydirilmeye çalışılan "çelik korse" olduğunu dile getirdi.

"DOLMABAHÇE'DE AKP İLE PKK 10 MADDE 'OLMAYACAK DUAYA AMİN DEME' AYİNİ DÜZENLEMİŞTİR"

Dolmabahçe'de yapılan açıklamanın kamuoyunu oyalamaya yönelik bir provokasyon olduğunu ileri süren Yeniçeri, "Dolmabahçe'de AKP ile PKK 10 madde 'olmayacak duaya amin deme' ayini düzenlemiştir" dedi.

"HER ŞEY MÜMKÜN. MÜSAİT BİR İKTİDAR VAR"

Yeniçeri, gazetecilerin HDP Diyarbakır Milletvekili Altan Tan'ın, Abdullah Öcalan'ın Nevruz'da devlet kontrolü altında halka hitap etmesini istediğini belirtmesi üzerine, "Her şey mümkün. Müsait bir iktidar var. Dolayısıyla böyle bir iktidara böyle bir teklif yapılır. Gelsin o teklifi bana yapsınlar bir göreyim" diye konuştu.

"FUATAVNİ HESABI: CHP VE MHP'NİN KAPATILMASI GİRİŞİMLERİ"

Twitter'da "fuatavni" hesabı üzerinden yapılan paylaşımlarda "CHP ve MHP'nin kapatılması girişimleri olduğu" yönündeki iddiaların belirtilmesi üzerine Yeniçeri, MHP'nin 50 yıla yakın geçmişi olan, CHP'nin de Cumhuriyet'i kuran parti olduğunu söyleyerek konuşmasını şöyle sürdürdü: "CHP ya da MHP'yi kapatmaya ne bu iktidarın ne Tayyip Erdoğan'ın ne de 'fuatavni' gibilerin gücü yeter. Böyle bir şey düşünülemez, buna AK Parti'nin gücü yetmez. MHP'nin siyasal ağırlığı AK Parti'nin 10 kat üzerindedir. AK Parti böyle bir teşebbüste kaçacak mağara deliği bile bulamayacaktır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Farklı Bakış:

Gözüken 10 madde, iyide bunların altındaki maddeler nerede. Seçim barajının düşürülmesi, Belediyelere özerklik verilmesi hangi addelerin altında saklıMİLLETE GÖSTERİLENLER ACI İLACIN ÜSTÜNDEKİ RENKLİ VE TATLI KISMI.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title