Haberler

MHP'li Vural, Hüseyin Çelik'i Eleştirdi

MHP'nin haklı eleştirilerini, küfürle karıştırmak olsa olsa Hüseyin Çelik'in tiynetiyle ilgili bir husustur Türk milleti, AKP'nin kimin sözünü dinlediğini, kiminle yoldaşlık yaptığını çok iyi bilmektedir.

Mhp'nin haklı eleştirilerini, küfürle karıştırmak olsa olsa Hüseyin Çelik'in tiynetiyle ilgili bir husustur Türk milleti, AKP'nin kimin sözünü dinlediğini, kiminle yoldaşlık yaptığını çok iyi bilmektedir. Öcalan'ın yol haritasıyla paketler hazırlayan, PKK paketlerini demokratikleşme paketi diye millete uydurmaya kalkan AKP'nin talimat aldığı tek yer PKK'dır.

Hüseyin Çelik kalkmış bir de diyor ki 'Yiyip içip şükretmeliler ki iyi ki başbakanımız var.' Gerçekten Sayın Çelik'in bu çirkin ve itikat açısından sakat sözlerinden Allah'a sığınırım. Çelik'in bu sözlerini ne İslam'a, ne de vicdana uyar. Biran önce tevbei istiğfar etmelidir. Biz elhamdülillah sadece canabı hakka şükrederiz Herhalde bu sapkın zihniyet hızlarını alamayıp Başbakan için şükür namazına da duruyor olabilirler o bakımdan bugün geldiğimiz bu noktada gerçekten AKP yöneticilerini bir an önce akla, izana davet ediyoruz

Haber Serpil KIRKESER Kamera Özgür ARSLAN İSTANBUL DHA

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, partisinin yarın miting yapacağı Kazlıçesme Meydanı'nda incelemelerde bulundu. MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan'dan çalısmalarla ilgili bilgi alan Vural, daha sonra basın mensuplarına gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Vural, Bir polemik konusu daha var onu da ifade etmek istiyorum. Dün AKP'nin 'Şeytanla bile görüşürüm' diyen sözcüsü Hüseyin Çelik densizlik konusunda Bülent Arınç'tan el almış olacak ki yine edep sınırını aşan sözler sarf etti. Dünkü toplantısında 'MHP iktidara küfrederek, teship ederek kendi sözünü geçiremez.' Herşeyden önce şunu ifade etmeliyim ki Hüseyin Çelik kendi bozuk ağzını bizimle karıştırmasın. Milliyetçi Hareket Partisi'nin kimseye küfrettiği yok. Aslında siz bu milletin değerlerine küfrediyorsunuz, hakaret ediyorsunuz ve dışlıyorsunuz dedi.

VURAL, HÜSEYİN ÇELİK'E CEVAP VERDİ Vural, MHP'nin haklı eleştirilerini, küfürle karıştırmak olsa olsa Hüseyin Çelik'in tiynetiyle ilgili bir husustur. Kem söz sahibine aittir. Türk milleti, AKP'nin kimin sözünü dinlediğini, kiminle yoldaşlık yaptığını çok iyi bilmektedir. Öcalan'ın yol haritasıyla paketler hazırlayan, PKK paketlerini demokratikleşme paketi diye millete uydurmaya kalkan AKP'nin talimat aldığı tek yer PKK'dır. Hüseyin Çelik bize laf yetiştireceğine 'Herşeyden önce bir yandan bizimle görüşmeler yapacaksın, öte yandan da kendi köpeklerini, çakalarını ve tilkilerini üzerime salacaksın, kendine gel' diyerek hakaretler yağdıran teröristlerin bu sözleri karşısında kukumav kuşu oturacağına kalkıp laf etseydi daha iyi olurdu. PKK'nın kendilerine yaptıkları hakaretler karşısında bunu sindirenler, Milliyetçi Hareket Partisi'nin, Türk milletinin değerlerini saptırılması konusunda ortaya koyduğu eleştirileri hakaret olarak görmeleri esef vericidir. Hüseyin Çelik kalkmış bir de diyor ki 'Yiyip içip şükretmeliler ki iyi ki başbakanımız var.' Gerçekten Sayın Çelik'in bu çirkin ve itikat açısından sakat sözlerinden Allah'a sığınırım. Çelik'in bu sözlerini ne İslam'a ne de vicdana uyar. Biran önce tevbei istiğfar etmelidir. Biz elhamdülillah sadece canabı hakka şükrederiz. Bizim inancımız budur. Ancak görülmektedir ki Hüseyin Çelik için Allah'tan başka şükredilecek makamlarda varmış. Bunlar Tayyip Erdoğan'ın sünnetiyle yatıp kalkan Tayyip Erdoğan'a şükredenlerdir. Biz ancak cenabı hakka şükrederiz, sadece ve sadece Peygamber efendimizden başka sünnette kabul etmeyiz. O bakımdan böylesine çarpık bir düşüncenin 'muhafazakar demokrat' diyen bir zihniyetin temsilcisi olmasıda gerçekten AKP'ye oy veren insanlar için bir zül olduğunu ifade etmek istiyorum. Herhalde bu sapkın zihniyet hızlarını alamayıp Başbakan için şükür namazınada duruyor olabilirler o bakımdan bugün geldiğimiz bu noktada gerçekten AKP yöneticilerini bir an önce akla, izana davet ediyoruz. Söyledikleri sözlerden, sözlerin farkında olmadıkları gayet açık ve nettir. MHP olarak Türk milletinin milli ve manevi değerlerini korumaya inadına Türk milleti demeye, inadına Türkiye Cumhuriyeti demeye, inadına başkent Ankara demeye devam edeceğiz. Varlığımız Türk varlığına armağan olsun. Ne mutlu Türküm diyene diye konuştu.

MAALESEF KAMU İMKANLARI AKP'NİN EMRİNE TAHSİS EDİLİYOR

İncelemelerde bulundunuz. Eksikler gördünüz herhalde belediyeye bir sersenişte bulundunuz nedir o şeklindeki soru üzerine Vural, Büyükşehir belediyesi vapurlar, belediye otobüslerini AKP mitingine tahsis etti. O bakım diyorum ki herhalde bu demokrasi paketi içerisine belki o zihniyeti de koyarsak belki her ilçede de her yerde de belediye otobüslerine Kazlıçeşme'de bu demokrasi mitinginde buluşturmak için tahsis eder diye düşünüyoruz. Maalesef AKP İstanbul'dan Bursa'ya gelecek arkadaşlarımızın deniz otobüslerini engelledi. Gidişlerini engelledi. Bütün baskı ve tehditlere rağmen İstanbul'dan gelen kardeşlerim kuruluş mitinginde bulundular. O bakımdan bir sürü engellemeler var. Maalesef kamu imkanları AKP'nin emrine tahsis ediliyor. AKP'nin belediye otobüsü, AKP'nin deniz otobüsü, AKP'nin metrosu gibi çalıştırıyorlar. Burada bizimde hakkımız vardır. Burada bizimde vergilerimiz vardır. İstanbul'da herkes yaşamaktadır. İstanbul imkanlar, İstanbullara aittir. O bakımdan ben AKP'nin bu çarpık zihniyetini, çarpık uygulamasını bir ironi vasıtasıyla ifade etmek istedim. Amacım ve hedefim budur. Yoksa gölge etmesinler başka ihsan istemiyoruz. Bizim arkadaşlarımız heryerden buraya gelirler. İstemiyoruz kalsın. Ama bu ayrımcı, ayrıştırıcı, zihniyeti bütün milletimize deşifre etmeye kararlı olduğumuzu belirtmek istiyorum diye konuştu.

İNŞALLLAH MİLLİ İRADE SANDIKTA TECELLİ EDECEKTİR Yarın Başbakan'ın bir programı olabilir mi acaba şeklinde soruya Vural, Muhtemelen vardır. MHP'nin mitinglerinin olduğu zaman içerisinde hemen bir şey uyduruyor. Medyayı işgal etmek amacıyla bir takım yerlere gidiyor. Bir planı vardır. Bundan önceki mitinglerde biliyorsunuz ' Erzurum'a mitinge gidelim' dedik. Hemen o da Erzurum'da bizden sonra aynı gün miting yapmak istedi. Erzurum'a bizden sonra gitmek durumunda kaldı. İnşalllah milli irade sandıkta tecelli edecektir diye konuştu. Vural, MHP'nin mitingelerinin medyada yer almadığını da söyledi.

HER YERDE MAALESEF MHP'NİN HALKLA BULUŞMASINI ENGELLEYEN TAVIRLAR İÇERİSİNDELER

MHP İstanbul İl Başkanı Abdurrahman Başkan'ın dün akşam pankartların bir kısmının toplatıldığını gördüklerini söylemesi üzerine Vural, Pankarlarımıza bile tahammülü yok. Demokrasiye tahammü yok. Soruyorum demokrasi paketine, paketi hazırlayanlar önce kendileri için paket hazırlasalar daha iyi olur. Her yerde bu baskı ve tehditler devam ediyor. Elazığ'da da yapıldı. İzmir'de de yapıldı. Her yerde maalesef MHP'nin halkla buluşmasını engelleyen tavırlar içerisindeler. MHP olarak bu cebberrut anlayışı yıkmaya geldik. İnşallah İstanbul'da da bu zihniyeti Milliyetçi Hareket Parti'si ilçelerden, büyükşehire gidecek silsile içerisinde yıkacaktır. Yıkılması yakındır inşallah ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Bülent Arınç Erzurum Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç? Kocasını terk edip üvey oğluyla kaçtı! Üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? 24 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Hıdırellez ritüelleri nedir 2024? Hıdırellez ne zaman, hangi tarihte kutlanır? Hıdırellez dileği nasıl yapılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title