Haberler

MHP'li Öztürk: "Halkımız Oyuna Gelmeyecektir"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, 16 Nisan’da halkın iradesine başvurulacağını belirterek, “Birileri evetçiler ve hayırcılar olarak milletimizi kutuplaştırmaya çalışıyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Oktay Öztürk, 16 Nisan'da halkın iradesine başvurulacağını belirterek, "Birileri evetçiler ve hayırcılar olarak milletimizi kutuplaştırmaya çalışıyor. Ancak halkımız bu oyuna gelmeyecek ve tercihini 16 Nisan'da sandıkta gösterecektir" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Oktay Öztürk, İstanbul Milletvekili İsmail Faruk Aksu, MYK Üyesi Adem Özbay, MHP İl Başkanı Oğuzhan Demir ile beraberindekiler Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası (Elazığ TSO) Başkanı İdris Alan, Oda Meclis Başkanı Hamit Kaya ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

16 Nisan 2017 tarihinde anayasanın bazı maddelerinin değiştirilmesi için halkın iradesine başvuracaklarını belirten Öztürk, "Biz bu seçimden hangi sonuç çıkarsa çıksın önceliğimiz ülkemizin bekası halkımızın birlik ve bütünlüğüdür. Birileri evetçiler ve hayırcılar olarak milletimizi kutuplaştırmaya çalışıyor. Ancak halkımız bu oyuna gelmeyecek ve tercihini 16 Nisan'da sandıkta gösterecektir" dedi.

Referandumda bir rejim değişikliği ya da yönetim değişikliğinin söz konusu olmadığını aktaran Öztürk, "İçte ve dışta ülkemize karşı çok büyük oyunlar oynanmaktadır. Bu oyunlar birlik ve bütünlüğümüzü tehdit amaçlıdır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bu oyunların bozulması için halkın iradesine başvurulması ve onun ortaya koyacağı tercihe tüm kesimlerin saygı duymasını istiyoruz. Bunun için önce kendi parti tabanımıza ve daha geniş kitlelere bu durumu izah etmeye çalışıyoruz" diye konuştu.

Önceliğin birlik ve bütünlük olduğunu belirten Elazığ TSO Başkanı İdris Alan ise, "Odamız her siyasi görüş ve düşüncenin temsil edildiği bir mesleki kuruluş olup, bizim önceliğimiz ülkemizin istikrarı ve halkımızın huzurudur. Referandumdan hangi sonuç çıkarsa çıksın biz insanlarımızın ötekileştirilmesi ve kutuplaştırılmasını istemiyoruz. Sürecin ülkemizin huzur ve güvenliğine katkı sağlamasını diliyorum" şeklinde konuştu. - ELAZIĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Oktay Öztürk Mersin Elazığ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title