Haberler

MHP'li Özdağ: Fetö Terör Örgütü Olmanın Ötesinde ve Öncesinde Bir Casusluk Operasyonudur

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, FETÖ/PDY'nin terör örgütü olmasından öte bir casusluk operasyonu olduğunu savundu.

MHP Gaziantep Milletvekili Ümit Özdağ, FETÖ/PDY'nin terör örgütü olmasından öte bir casusluk operasyonu olduğunu savundu.

MHP Gaziantep milletvekili Ümit Özdağ, FETÖ'ye bağlı bir grup askerin darbe girişiminde bulunulmasını değerlendirmek için özel bir otelde toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan Ümit Özdağ, FETÖ'nün casusluk operasyonu olduğunu savundu. FETÖ'nün devlet kurumlarına casuslar gibi sızdığını belirten Özdağ, şunları dedi:

"15 Temmuz Süleymaniye baskını ile başladı. Süleymaniye baskını Amerikan silahlı kuvvetleri arasında bir gurubun Türk Silahlı Kuvvetleri'ne karşı gerçekleştirdiği stratejik ve psikolojik bir operasyondu. ve ne yazık ki başarılı olmuştur. Bu operasyonu daha sonra Ergenekon operasyonu izlemiştir. Ergenekon operasyonun kararının Beyaz Saray'da alındığını meşhur bir gazeteci bunu köşesinde yazmıştı. Ergenekon operasyonu ile aslında çok fazla stratejik hedefe ulaşılmadı kişi ve kurum anlamında. Ama Ergenekon operasyonu bir psikolojik yıldırma operasyonuydu. Amacı Türk Silahlı Kuvvetleri'ni ve milli aydınları baskı altına almaktı. Ergenekon operasyonunda yargılananları bir araya getirdiğiniz zaman birlikte değil terör örgütü sınırlı kooperatif bile kuramadıklarını görebilirsiniz. Yaş ortalamalarına bakarsanız ben ciddi anlamda delikanlı sayılırım. Amaç hasıl oldu ve Ergenekon psikolojik operasyonu ile Türk Silahlı Kuvvetleri'ne ağır bir psikolojik darbe indirildi. Bu Süleymaniye'de başlayan kuşatmanın ikinci adımıydı."

FETHULLAHÇI OLMAYAN SUBAYLAR TERÖRİZE EDİLDİ

TSK'da yer alan ve Fethullahçı olmayan subayların örgüt tarafından terörize edildiğini belirten Özdağ, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Balyoz'da daha stratejik hedefler seçildi ve yaşama geçildi. Özellikle Türk Deniz Kuvvetleri hedefteydi. Burada vatanperver askerlik yeminine sadık kişilerin alçakça suçlandığını gördük ve onlar tasfiye edildi. Bu gerçekleşirken değişik internet siteleri kuruldu. Burada doğrudan subaylarla ilgili dezenformasyon yayılmaya başlandı twitter ve faceboktan. Böylece Fetullahçı olmayan bütün subaylar terörize edilmeye başlandı. Ordu bir panik içinde, içine doğru döndü ama bu arada hemen her yer sızılmış durumdaydı. Artık TSK'nın kendisini koruma reflekslerinin kalmadığını görmeye başladık. Yapabilecekleri en iyi şeyin Genelkurmay Başkanlığının 'Ben ordumu koruyamıyorum' diyerek istifa etmesiydi. Biliyorsunuz Işık Koşaner bunu yaptı."

FETÖ TÜRKİYE'NİN MAHRUMİYETLERİNİ DIŞ ÜLKELER SATTI

FETÖ'nün TSK'da yer alan gizli belgelere ulaştığını ve bu belgelerin yurt dışına çıkartıldığını öne süren Özdağ, "Türk ordusunun ve Türk milletinin haremi olan ve Özel Kuvvetlerde gizlenen bütün gizli belgeleri gizlendiği odaya Genelkurmay Başkanı'nın 'Sayın Başbakan burası Türk milletinin bütün sırlarını içeriyor bu adamları buraya sokmayın' demesine rağmen Başbakanın emir vermesi üzerine oraya cemaatçi hakimler girdiler ve içerideki bütün sırlar ortaya döküldü. Bu bir casusluk operasyonuydu. FETÖ bir terör örgütü artı bir casusluk operasyonudur. Yani FETÖ'ye sadece terör örgütü demek yetersizdir FETÖ terör örgütü olmanın ötesinde ve öncesinde bir casusluk operasyonudur" dedi.

- Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Süleymaniye Ümit Özdağ Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title