Haberler

MHP'li Oktay Vural'ın Antalya Ziyareti

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, seçim çalışmaları kapsamında Antalya'nın Kaş ve Demre ilçesinde vatandaşlara seslendi.

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, seçim çalışmaları kapsamında Antalya'nın Kaş ve Demre ilçesinde vatandaşlara seslendi.

Antalya İl Başkanı Osman Çetin, Demre Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım, Kaş Belediye Başkan adayı Tevfik Taner ve meclis üyesi adaylarının da eşlik ettiği mitinginde halka seslenen Vural, çözüm süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu. Vural, "İmralı'nın yol haritası bu millete yol haritası olarak sunuluyor. AK Parti ve CHP'ye oy veren kardeşlerimiz, siz bunlara İmralı'nın yol haritasıyla bize gelecek vaat edin diye mi oy verdiniz? Mümkün değil. Ama aldandılar ve aldattılar" dedi.

Başbakan Recep Tayip Erdoğan'ın 'Çözüm süreci devam edecek' sözünü eleştiren Vural, şunları söyledi:

"Eğer bu milletin evlatları etnik kimlik ve mezheplerimizi, sınıflarımızı, okullarımızı, bölgelerimizi ayırırsan nasıl tek miller olarak kalacağız? O yüzden milleti aldatma, kandırma. Yüreğin yetiyorsa İmralı canisi ve PKK ile hangi mutabakata vardıysan gel bu meydanda söyle. Bizim yol haritamız Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Türkiye Cumhuriyet'in yol haritasıdır. Irak'ta, Suriye'de olan bitene bakın. Biz vatan coğrafyasının Irak'a, Suriye'ye dönmesini istemiyoruz."

MHP'nin Türkiye'de bir direnç sembolü olduğunu kaydeden Vural, "Her birimiz doktora gittiğimiz zaman doktor direncinizi güçlendirin diye söyler. Direnç güçlenince vücut güçlenir, hastalıklar yok olur. Milliyetçi Hareket Partisi'nin yükselmesi demek, virüslerin ortadan kaldırılması, bölücü virüsün ortadan kaldırılması ve bünyenin güçlü olması demektir" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Oktay Vural Antalya Demre Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title