Haberler

MHP'li Milletvekili Adayların Tıraş Molası

Kars'ta partilerin milletvekili adayları 1 Kasım'da ipi göğüslemek için sabahın erken saatlerinde uyanıp, gece yarılarına kadar seçmenin karşısına çıkıyor ve çalışmalarını titiklizle sürdürüyor.

Kars'ta partilerin milletvekili adayları 1 Kasım'da ipi göğüslemek için sabahın erken saatlerinde uyanıp, gece yarılarına kadar seçmenin karşısına çıkıyor ve çalışmalarını titiklizle sürdürüyor. MHP'nin milletvekili adayları Erkan Koçali ve Tuncay Aydın, dolu dolu geçen seçim çalışmalarında tıraş olmaya zor fırsat buluyor.

Genel seçimlere sayılı günler kala MHP'li adaylar Erkan Koçali ve Tuncay Aydın çalışmalarını hızlandırırken, bakımlı olmayı da ihmal etmiyor. Her sabah erken saatte propaganda çalışmalarına başlayan adaylar, il ve ilçe başkanlıklarının koordine ettiği program kapsamında çalışma yapıyor. Esnaf, mahalle ve köy ziyaretleri yapan adeta bir dakikaları bile boş geçmeyen adaylar günde birkaç saatlik uykuları öncesinde de gece yarılarında kuaförlerin yolunu tutuyorlar.

Her gün kuaföre gitmeye çalıştığını aktaran MHP'nin birinci sıra adayı Erkan Koçali, "Şükürler olsun sokaklarda, köylerde biz varız. MHP her köyü ziyaret ettik ve çalışmalarımızı 1 Kasım'a kadar tamamlayacağız. Şehir merkezindeki esnafla da iletişim halindeyiz. Sabah erken saatlerde çalışmalara başladık, tıraş için gece geç saatleri değerlendirmek zorundayız. Çünkü sabah yine çalışmalara devam edeceğiz" diye konuştu.

Aday Tuncay Aydın ise "İnsanın kendine saygı duyduğu gibi topluma karşı da saygı göstermesi lazım. Toplumla iç içe yürüttüğümüz çalışmalarda geç saatte de olsa kendimize zaman ayırarak tıraşımızı olup, yarın için hazır olmaya çalışıyoruz" dedi. - Kars

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tuncay Aydın Kars Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title