Haberler

MHP'li Meclis Üyesi Partisinden İstifa Ederek, Erdoğan'ı Destekleyeceğini Açıkladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ferizli Belediyesi Meclis Üyesi Nadide Dülger partisinden istifa ederek, önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyeceğini açıkladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ferizli Belediyesi Meclis Üyesi Nadide Dülger partisinden istifa ederek, önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.

Görevine bağımsız olarak devam edeceğini açıklayan Meclis Üyesi Nadide Dülger, "Mensubu bulunduğum Milliyetçi Hareket Partisi'nden istifa ederek Ferizli Belediye Meclis üyeliği görevimi bağımsız olarak sürdürme kararı aldım. Büyük umutlarla belediye meclis üyesi seçildim. MHP'nin Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine dışarıdan dayatma bir isim izlemini veren Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu'nu desteklemesi ve yerelde de daha iyi hizmet etme olanağı bulamadığım için bugün itibariyle noter kararıyla MHP'den istifa etmiş bulunuyorum. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan ve Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğim. Öte yandan 30 Mart yerel seçimlerinde halka hizmet sözü vererek belediye meclis üyesi seçildim. Ferizli halkına verdiğim hizmet sözünü yerine getirmek düzeyli ve halk yararına muhalefet yapma anlayışının gereği olarak belediye meclis üyeliği görevimi bağımsız olarak sürdürme kararı aldım" ifadelerini kullandı. - SAKARYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Recep Tayyip Erdoğan Ferizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title