Haberler

MHP'li Meclis Üyesi Başkan Tok'tan Tüyo İstedi

İlkadım Belediyesi Kasım ayı 2. meclis oturumunda MHP'li Meclis Üyesi Nihal Tüfek, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'tan seçimler için tüyo istedi. MHP'li Tüfek, "Bu kadar oy toplamayı nasıl başarıyorsunuz? Biz sizden bir tüyo rica ediyoruz" dedi.

İlkadım Belediyesi Meclisi'nin kasım ayı 2. oturumunda ilginç bir diyalog yaşandı. MHP Meclis Grubu'nda yer alan Nihal Tüfek, meclis toplantısı başlamadan hemen önce İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok'u AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerinden zaferle çıkması nedeniyle kutladı. Ardından Başkan Tok'tan seçimlerde alınan yüzde 49'luk oy için tüyo isteyen Tüfek, "Sizin nezdinizde partinizi tebrik ediyorum. Bu kadar oy toplamayı nasıl başarıyorsunuz? Biz sizden bir tüyo rica ediyoruz lütfen. Nasıl oluyor bu durum? Biz sizden tüyo istiyoruz ama siz söylemiyorsunuz. Bu tüyoyu söylemeniz lazım bize" ifadelerini kullandı.

"OY ALMAYI BECEREMİYORLAR"

MHP'li Nihal Tüfek'in bu sorusu üzerine AK Parti teşkilatlarının yoğun bir şekilde çalıştığını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "1 Kasım seçimleri sonunda AK Parti'yi tebrik eden Belediye Meclis Üyemiz Nihal Tüfek hanıma teşekkür ediyorum. AK Parti teşkilatları vatandaşı dinleyerek sorunlarını çözüme kavuşması için koşturan teşkilatlardır. Diğer partiler oy almayı, istemeyi beceremiyor. Onlar beceremeyince bizlerde onların oyunu almayı başarıyoruz" diye konuştu. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İlkadım Belediyesi Erdoğan Tok Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title