Haberler

MHP'li Maşalacı, AK Parti'nin Temayül Yoklamasını Eleştirdi

MHP Kastamonu İl Başkanı İbrahim Maşalacı, AK Parti’nin sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı temayül yoklamasını Kastamonu halkıyla paylaşmasını istedi.

MHP Kastamonu İl Başkanı İbrahim Maşalacı, AK Parti'nin sivil toplum kuruluşlarıyla yaptığı temayül yoklamasını Kastamonu halkıyla paylaşmasını istedi.

MHP İl Başkanı İbrahim Maşalacı, AK Parti İl Başkanı'na temayül yoklamasının sonucunun paylaşılıp paylaşılmayacağını sordu. Partisinin il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında konuşan Maşalacı, temayül yoklaması adı altında sivil toplum kuruluşlarının başkan ve yöneticilerine oy kullandırılmasının manidar olduğunu söyledi.

AK Parti İl ve Merkez İlçe Başkanı'nın seçimle işbaşına gelmediğini ileri süren İbrahim Maşalacı, "Sayın il başkanı ve yönetimi AK Parti Genel Merkezi tarafından belirlenmiş, tek aday ile yapılan il kongresi ile de başkan olarak atanmıştır. Aynı iktidar partisi, müracaat eden milletvekili aday adayları arasında milletvekilliği adaylığı için delegelerine temayül yoklaması yaptırmış ancak temayül sonucunu il ve ilçe yönetimleriyle dahi paylaşmamıştır. Siyasi nezaket kurallarına uymayacak şekilde milletvekili aday adayları görücüye çıkar gibi teker teker mülakata çağrılmıştır. AK Parti İl Başkanlığı bu kez de STK Başkan ve yöneticilerinden kendi aday adayları arasında tercih ettiği kişileri seçmesini istemiş, demokratik bir tavır içinde olduğu imajını vermeye çalışmıştır" dedi.

Maşalacı, şöyle devam etti: "Temayül sonucu hemşehrilerimizle paylaşılmayacaksa oy vermeye giden saygıdeğer STK başkan ve yönetim kurullarına bildirilecek midir? Hatta ve hatta Sayın İl Başkanı bu oylamanın sonucunu öğrenebilecek midir? Bu soruların cevaplarını Kastamonu halkı olarak bekliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi olarak muhtarlarımız, STK'larımız, sendikalarımız ve birçok kesim ile samimi görüşmeler yapmakta olduğumuzu reklam yapmadan, halkın talep ve önerilerini önemsediğimizi ifade etmek istiyorum. AK Parti İl Başkanı ve yönetiminin öğrenemeyeceği bu oylamanın insanları sadece yormak olacağını kamuoyu ile paylaşmak istiyorum." - KASTAMONU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Kastamonu Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title