Haberler

MHP'li Kadınlardan Başkan Adayı Çalışıcı'ya Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kadir Çalışıcı'ya çalışma bürosunda ziyaret ettiler.

Samimi bir ortamda karşılıklı konuşmalarla süren ziyarette MHP'li kadınlar, Çalışıcı'ya sıkıntılarını, problemlerini anlattılar. Çalışıcı da, bu sıkıntıları kendisine yetki verildiği taktirde, Allah'ın izniyle en kısa süre içinde çözeceğini belirterek "Bu istekleriniz ve sorunlarınız halledilebilecek düzeydedir. Benim ekibim ve projelerim hazır. Belediye Başkanı olarak seçildiğimde bu projeleri hemen yürürlüğe koyacağım" dedi.

Eskişehir MHP İl Kadın Kolları Başkanı Meral Varurer Demirel; Çalışıcı'ya törenle Türk bayrağı ve Kuran-ı Kerim'i verdi. Çalışıcı'da Türk bayrağını ve Kuran-ı Kerim'i öperek saygı ile teslim aldı. Demirel, "MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayımız sayın Kadir Çalışıcı, MHP İl Kadın Kolları her zaman sizin yanınızda ve arkanızdadır. Ülkücü 'İdam yer, ülkücü kurşun yer, ülkücü asla haram yemez' Bu cümlenin gereği MHP, hayatı boyunca asla harama el uzatmadı, aksine fakirin düşkünün yanında oldu. MHP, yaşlı nineleri. sırtında makama kadar taşıyan, düşkünün yanında olan ve kimsesizlerin babası olan Eskişehir'imizin gururu, nam-ı, diğer Vali Baba'mızı bu seçimde aday gösterdi. MHP İl Kadın Kolları olarak sonuna kadar Kadir Baba'mızın yanındayız. Bundan sonraki ziyaretimizi inşallah Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında gerçekleştireceğiz. Çıktığınız bu kutlu yolda size başarılar diliyoruz" dedi. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kadir Çalışıcı Eskişehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kamber Harmankaya kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Onikişubat Belediye Başkan adayı Kamber Harmankaya kaç yaşında, nereli? Mehmet Akçiçek kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Nurhak Belediye Başkan adayı Mehmet Akçiçek kaç yaşında, nereli? Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Göksun Belediye Başkan adayı Sümeyye Nur Mahide Gökbilgin kaç yaşında, nereli? Hatice Kahraman kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Elbistan Belediye Başkan adayı Hatice Kahraman kaç yaşında, nereli? Yahya Kemal Akkurt kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Dulkadiroğlu Belediye Başkan adayı Yahya Kemal Akkurt kaç yaşında, nereli? Nazir Çuhadar kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Andırın Belediye Başkan adayı Nazir Çuhadar kaç yaşında, nereli? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 6. bölüm TRT 1 HD izleme linki! 9 gün tatil ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? 9 gün bayram tatili hangi tarihte başlayacak? Çağatay Yurtsever kimdir? Zafer Partisi Kahramanmaraş- Afşin Belediye Başkan adayı Çağatay Yurtsever kaç yaşında, nereli? Otobüs biletlerine zam gelecek mi? Otobüs biletleri ne kadar? Arefe günü resmi tatil mi? Arefe günü yarım gün mü, tam gün mü tatil olacak? 9 Nisan Salı Arefe günü tatil var mı? Serkan Sezgin kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yenişarbademli Belediye Başkan adayı Serkan Sezgin kaç yaşında, nereli? Süleyman Yalvaç kimdir? Zafer Partisi Isparta- Yalvaç Belediye Başkan adayı Süleyman Yalvaç kaç yaşında, nereli? Tamer Yalçın kimdir? Zafer Partisi Isparta- Şarkikaraağaç Belediye Başkan adayı Tamer Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title