Haberler

MHP'li Kadınlar, Öldürülen Gençler İçin Mevlit Okuttu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Kadın Kolları Teşkilatı, Tarsus ilçesinde hunharca öldürülen üniversiteli Özgecan Aslan ve Ege Üniversitesi’nde çıkan olaylarda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için teşkilat binasında mevlit okuttu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin İl Kadın Kolları Teşkilatı, Tarsus ilçesinde hunharca öldürülen üniversiteli Özgecan Aslan ve Ege Üniversitesi'nde çıkan olaylarda hayatını kaybeden Fırat Yılmaz Çakıroğlu için teşkilat binasında mevlit okuttu.

Özgecan Aslan ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na yapılan alçakça saldırıyı şiddetle ve nefretle kınadıklarını belirten MHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Semra Tekeli, "Son zamanlarda duyduğumuz bu haberler hepimizi ve tüm Türkiye'yi derinden üzmüştür. Hunharca hislerle işlenen bu cinayetlerin sanıklarının adalet önünde en ağır şekilde cezalandırılacaklarına inanıyoruz. Özgecan Aslan kızımıza ve Fırat Yılmaz Çakıroğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailelerine ve Türk milletine başsağlığı diliyorum" dedi. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Fırat Yılmaz Çakıroğlu Tarsus Mersin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title