Haberler

MHP'li Kadınlar İnegöl'e Buluştu

Parti içi birlik ve beraberliği sağlamak için harekete geçen MHP Bursa İl Kadın Kolları, Bursa’nın her ilçesinde yapmayı planladığı hafta sonu kahvaltılarının ilkini İnegöl’de gerçekleştirdi.

Parti içi birlik ve beraberliği sağlamak için harekete geçen MHP Bursa İl Kadın Kolları, Bursa'nın her ilçesinde yapmayı planladığı hafta sonu kahvaltılarının ilkini İnegöl'de gerçekleştirdi.

Şenol Düğün Salonunda gerçekleştirilen kahvaltıya MHP Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Semra Doğan ve MHP İnegöl Kadın Kolları Başkanı Yudum Bayram kadın kolları üyeleriyle bir araya geldi. Kahvaltının ardından bir konuşma yapan MHP İnegöl Kadın Kolları Başkanı Yudum Bayram, "Birlik, beraberlik ve muhabbet bağımızı güçlendirecek bu programı yapmamıza öncülük eden herkese teşekkür ediyorum. Son günlerde Türkiye'de yaşanan terör olayları ve Türkmen kardeşlerimizin içinde olduğu durum sebebiyle bir çok yiğidimizi şehit verdik. Milliyetçi Hareket Partisi Kadın Kolları olarak, Türk Milleti'nin tarihin her döneminde kadına verdiği önem ve ona atfettiği statüye uygun olarak, kadınlarımızın başta eğitim seviyelerinin yükseltilmesi olmak üzere her bakımdan gelişmesine ve güçlenmesine katkıda bulunmak istiyoruz. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin vatan ve milletiyle, bölünmez bütünlüğü ile demokratik ve laik yapısını, her türlü yıkıcı ve bölücü akıma karşı korumaya ve güçlendirmeye çalışmak için tutum sergileyeceğiz. Birliğimiz ve bütünlüğümüz daim olsun" diye konuştu.

MHP Bursa İl Kadın Kolları Başkanı Semra Doğan ise, bu kahvaltıların amacının birlik ve beraberliği sağlamlaştırmak olduğunu söyledi. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title