Haberler

MHP'li Kadın Aday Loğoğlu, Meclis'te Devlet Beyin Yol Arkadaşı Olacağım

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 1'inci sıradan aday olduğu memleketi Omaniye'den 3'üncü sıradan kadın aday Prof. Dr. Elif Loğoğlu, "Genel başkanımın 'Bütün adaylarımı Meclis'te görmek istiyorum' isteğini memleketim Osmaniye'de çok çalışarak kadınların da desteğini alıp, yerine getireceğime inanıyorum.

Mhp Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 1'inci sıradan aday olduğu memleketi Omaniye'den 3'üncü sıradan kadın aday Prof. Dr. Elif Loğoğlu, "Genel başkanımın 'Bütün adaylarımı Meclis'te görmek istiyorum' isteğini memleketim Osmaniye'de çok çalışarak kadınların da desteğini alıp, yerine getireceğime inanıyorum. 'Tüm adayları Meclis'te görmek istiyorum' diyen Devlet beyin isteğini yerine getirip, kendisinin Meclis'te yol arkadaşı olacağım" dedi.

Kadın Hareketi Derneği Genel Başkanlığı'nı sürdüren Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı öğretim üyesi Prof.Dr. Elif Loğoğlu, memleketi Osmaniye'den MHP'nin 3'üncü sıradan milletvekili adayı olarak gösterildi. Prof.Dr. Loğoğlu, MHP'nin halen Meclis'te 3 kadın milletvekili olduğunu, adayı olduğu MHP'den halkın teveccüh gösterdiği partisi MHP'nin iktidara yürüdüğünü söyledi. Prof.Dr. Loğoğlu, MHP'nin 50 kadar kadın milletvekili adayı bulunduğunu, bunlardan birinin de kendisi olduğunu ve üzerine düşen görevi yerine getireceğini belirtirken, şunları söyledi:

" Osmaniye'den aday gösterildiğim MHP'den çok çalışarak Meclis'e kadın milletvekili olarak gireceğime yürekten inanıyorum. Sayın Bahçeli'nin, 'Bütün adaylarımı Meclis'e bekliyorum' beyanatından güç alarak 25'inci dönem milletvekili ve kadın aday olarak Meclis'e girip, kendisinin de yol arkadaşı olacağım. Osmaniye ile birlikte tüm halkıma hizmet edeceğime inanıyorum. Bunun için bütün gücümle kadın potansiyelini de işin içine katıp, bu konudaki birikimime dayanarak, tüm çalışmalarımı bu doğrultuda gerçekleştireceğim. Allah'ın da izniyle bu yolda önüme çıkan bütün engelleri aşacağıma inanıyorum. Meclis'te temsilcileri olacağım bütün hemşehrilerimin bana bu konuda desetk vereceğinden hiç tereddütüm yok. Osmaniye halkı benim düşündüğümden, umduğumdan daha fazla partime ve bana teveccüh şansını göstermektedir." - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Elif Loğoğlu Osmaniye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı? Kalkınma Yolu Projesi nedir, nereden geçiyor? Sivasspor'un penaltısı doğru mu? Hakem yorumları ne diyor? (Sivasspor - Fenerbahçe)
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title