Haberler

MHP'li Işık'tan Delican'a 'Hastane' Tepkisi

2008 yılından beri yapılacağı söylenen ancak 7 yıldır hiçbir şey yapılmayan Bayraklı Şehir Hastanesi için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Adayı Taşkın Işık’tan sert açıklamalar geldi.

2008 yılından beri yapılacağı söylenen ancak 7 yıldır hiçbir şey yapılmayan Bayraklı Şehir Hastanesi için Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili Adayı Taşkın Işık'tan sert açıklamalar geldi.

Seçim çalışmalarını 7 yıl ilçe başkanlığı yaptığı Bayraklı'da sürdüren MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Taşkın Işık, AK Parti İl Başkanı Bülent Delican'ın Bayraklı Şehir Hastanesi haberine tepki gösterdi. Bayraklı'da 7 yıldır hiçbir hükümet yatırımı göremediklerini dile getiren Işık, 2008 yılından beri Bayraklı'ya şehir hastanesi yapılacağını defalarca temel atılma töreni birçok basın açıklaması yapılmasına rağmen çivi çakılmadığını belirterek, "Bayraklı halkını olmayan hayali projelerle kandırmaya çalışıyor" ifadesini kullandı.

"Bayraklı'da şehir hastanesinin yapımına başlandığına ilişkin bugün yerel basında yer alan haberi eleştiren MHP'li Işık, "İki göstermelik kepçe önünde çekilmiş fotoğrafı servis eden AKP İl Başkanı Bülent Delican'ın açıklaması, tamamen seçime yönelik uydurulmuş bir beyandır. Çünkü bugün ben aynı yere gittim. Sadece 2 kepçe az bir kazı yapıp bırakmış. Koca kampüsü 2 kepçe mi yapacak. 7 yıldır Bayraklı halkını 'yapacağız, yapacağız' diyerek kandırdınız. 3 kez temel atma töreni, 8 kez basın açıklaması yaptınız. Ama hala ortada hastane falan yok" dedi.

Bayraklı ilçesinin bir çok eksiği olduğunu aktaran MHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayı Taşkın Işık, "Bayraklı'nın hala bir emniyet müdürlüğü binası yok. Bayraklı'da kaymakamlık yada hükümet konağı da yok. Bayraklı'nın kamuya dair tüm kurumları kendi mülkünde oturmuyor. Bayraklı'nın bir meydanı dahi yok. AKP 13 yıldır iktidarda. Birisi Bayraklı'ya ne yaptıklarını söylesin. Kimse insanları kandırmaya kalkmasın. Hayali projelere Bayraklılı'nın karnı tok. Bayraklı'yı ilçe olduğundan sonra hangi hükümet yatırımı gelmiş. 13 yıldır gelmeyen yatırımlar 4 yılda mı gelecek?" diye tepkisini dile getirdi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Taşkın Işık Bayraklı İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title