Haberler

Halaçoğlu: Yüzde 41 Oy Verirken Böyle Olacağını Bilmiyor muydunuz

Güncelleme:

MHP'li Yusuf Halaçoğlu, Binbaşı Arslan Kulaksız'ın sehit edilmesinin ardından AK Parti seçmenlerine seslenerek, "Yüzde 41 oy verirken böyle olacağını bilmiyor muydunuz?" dedi.

Muş'un Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın sehit edilmesinin ardından açıklama yapan MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, AK Parti seçmenlerine seslenerek, "Yüzde 41 oy verirken böyle olacağını bilmiyor muydunuz? Bütün yalanlarını görmezden geldiniz. Vatan toprağını terk ettiler, ceplerini doldurdular, lüks içinde bir hayat sürdüler, görmediniz" dedi.

"TÜRK MİLLETİNİN BAŞI SAĞOLSUN"

Eşi ve çocuğuyla birlikte silahlı saldırıya uğrayan Muş Malazgirt İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Arslan Kulaksız'ın sehit edilmesinin ardından açıklama yapan MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, "Şehidimiz Binbaşı Aslan Kulaksız kahvede şehid edildi. Allah'tan rahmet, ailesine sabır diliyorum. Türk Milletinin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

"YÜZDE 41 OY VERİRKEN..."

Sosyal paylaşım sitesi üzerinden saldırıyı değerlendiren Halaçoğlu, saldırıyı kınayan AK Parti seçmenlerine şu sözlerle seslendi: "Şehid haberleri geldikçe, olmamalıydı diyenlere. Olmamalıydı da, olmasına göz yuman ve destek verenlere % 41 oy verirken böyle olacağını bilmiyor muydunuz? Belki bin kere söyledik yanlış yapıyorsunuz diye. Kaç kere söyledik bunlar da sizi kandırıyorlar yapmayın. Bütün yalanlarını görmezden geldiniz. Vatan toprağını terkettiler, ceplerini doldurdular, lüks içinde bir hayat sürdüler görmediniz. Aslında siz kendinizi aldattınız, ama asıl Türk Milleti'ne en büyük zararı verdiniz. Allah bundan sonrasını hayreyleye."


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Malazgirt Ak Parti Muş Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (42)

ccc:

Hacoğlu bu hükümet geldiğinde sizin hortumlattığınız 40 milyar dolar ve terör ve ekonomiyle uğraştı siyonist ülkelerin bıraktığınız ekonomi yüzünden onlara gebe kaldığımız günler oldu şimdi çıkmış muhalefet olmanın rahatlığıyla boş sıkıyorsun

18
23
yanıtYanıtla
hadi:

Masal anlatma halac oglu 3, 5 yıl ne yaptınız neden muhalefette durmayı tercih ediyorsunuz

13
9
yanıtYanıtla
paşa:

madem milleti suçluyorsun koalisyonu yap millete doğru olanı göster terör gelmiş her gün bir cana kastetmiş siz hala birilerini suçlamayın da bir şeyler yapın birlik olun daha siyaset peşinde koşmayın biraz da vekil sıfatının hakkını verin be . . .

18
3
yanıtYanıtla
SamiMobil-IOS:

Sanamı soracaktık kafatascı .

6
15
yanıtYanıtla
wanly:

katil mhp ve akp

2
19
yanıtYanıtla
ülkücü:

Bu mhp kadar aşağılık bir parti yok bu memlekette. Ülkücülük sizin tekelinizde mi lan yavşaklar. Korkak köpekler. Kaç gündür sesleri çıkmıyor adi heriflerin. Allah Sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın. Inadına akp lan. Ya mhpden gideceksiniz yada biz size oy yerine her defasında babayı vereceğiz. Şerefsizler.

3
18
yanıtYanıtla
alsana:

en büyük şerefsiz sensin köpek soyu

yanıt2
yanıt0
ülkücü:

Lan misafir. Millete iftira atma. Kim kimden kemik aldı onun a... k.... kimde kemik almadığı halde aldı diyenin. Onunda a....k.... Siz ülkücü müsünüz lan. Sorsam 9 ışık nedir desem bilemezsiniz. Bu partiden sizin gibiler gidene kadar akp ye oy vermeye devam. Devlet inizi alın gidin. CHP ye gidin lan.

yanıt0
yanıt1
Naci kukurt:

Sizi allah bile af edmeyecek

yanıt1
yanıt0
BENCE:

KATILMAMAK ELDE DEĞİL

15
4
yanıtYanıtla
Tüm 42 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title