Haberler

MHP'li Ergün: ""İşimize Bakıyoruz, İcraat Yapıyoruz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Demirci ilçesini ziyaret ederek toplu açılış törenine katıldı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, Demirci ilçesini ziyaret ederek toplu açılış törenine katıldı.

Cumhuriyet meydanında yapılan mitingde seçim otobüsü üzerinden halka seslenen MHP Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün, "Birileri gibi çamur at izi kalsın siyaseti yapmıyoruz. İşimize bakıyoruz, icraat yapıyoruz" dedi.

Manisa'da ortaya koydukları hizmetleri Manisalıların yakından takip ettiğini belirten Ergün, "Her şeyden önce Rabbim'e şükürler olsun ki alnımız açık bir şekilde karşınızdayız. Tüyü bitmemiş yetimin hakkını yemeden hiç bir zaman çizgimizi bozmadan hizmet etmenin verdiği mutlulukla karşınızdayız. Bu güzel hizmetleri, borç içinde yüzen Manisa Belediyesi'ni düzlüğe çıkararak Manisalılara kazandırdık. Çalmazsan çırpmazsan paraları kutucuklara koymazsan o paraların hepsi kasaya giriyor" dedi.

Anketler satın alarak kendilerini üçüncü sırada gösterenlere en güzel cevabı halkın vereceğini dile getiren Ergün, bu anketlerin ispat edilmesi çağrısında bulundu.

Manisa'nın büyükşehir olmasıyla birlikte mahalleye dönen köy ve beldelerin hangi hizmetleri alacağı ile ilgili ayrıntılı bilgi veren Ergün, Manisa'da 5 yılda ortaya koydukları 100'ün üzerinde projenin ve 40 milyon TL'nin üzerinde yatırım yaptıklarını kaydederek, "Birileri gibi çamur at izi kalsın siyaseti yapmıyoruz. İşimize bakıyoruz, icraat yapıyoruz" dedi.

"HİZMETE YENİDEN TALİBİZ"

Demirci Belediye Başkan Adayı İhsan Temel ise "Belediyecilikte marka haline gelmiş Cengiz Ergün başkanımızla birlikte Manisa'da ve Demirci'de çok güzel hizmetleri hayata geçirmek için hizmete tekrar talibiz" dedi. Temel, "Belediye başkanı olduğumda bana Ankara'dan adam mı gelir kaçar gider diyorlardı. Gördünüz mü çalıştım mı azmettim mi, Allah'a sığındım milletime güvendim. Hizmet yaptım çok şükür. Pazaryerine kabak mı dikeceksiniz diyerek dalga geçiyorlardı. Bak kabaklar çoktan satıldı. Pazaryeri çiçek açtı. İşte yoncayı ve Düvenönü meydanını görüyor musunuz? 6 dönüm yer doldurduk. Bunlar önceden bu yana yapılsaymış şimdiye çoktan bitecekti. Toplu konutumuz başlıyor onu da söke söke aldım. Şimdi oradan da 3 bin kamyon filan hafriyat çıkacak oraları da dolduracağız" dedi.

Ticaretle alışverişle işinin olmadığını belirten İhsan Temel, "Bizim yaptığımız yerlere bazı arkadaşlarımız buralar yirmi senede dolmazmış diyorlar ama biz kısa süre doldururmuşuz. Biz doldurduk doldurduk sana iş kalmadı. Ankara'dan sizlerin hizmetine geldim. Benim ticaretle alışverişimle işim yok. Benim Demirci'de şu kadar yerim filan da yok. Bu belediye benim ek işim değil tek işim. Bu adam yarın Demirci'de oturmaz gider diyorlarmış, siz Demirci'de oturdunuz oturdunuz hep oturdunuz. Ben oturmadım gece gündüz mesai arkadaşlarımla çalıştım çalıştım Oğuz Kağan atamızın dediği gibi gece uyumadım gündüz oturmadım. Arz milleti çok, aç milleti tok yapmak için uğraştım." Dedi.

Miting sonunda Demirci Belediye Başkan adayı İhsan Temel, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cengiz Ergün'e Demirci belediyespor'a yaptıkları desteklerden ötürü plaket takdim etti. Plaket töreninin ardından ilçeye yapılan Ticaret Kültür Merkezi, pazaryeri, Halıkent Atatürk Parkı, kilitli parke yol açılışları, Kaymakam İbrahim Ethem Akıncı Spor Tesisleri ve tribünleri, tarihi saat kulesi, su arıtma tesisleri, hayvan barınağı, Eğitim Fakültesi Spor Salonu halı saha açılışı, tarihi çeşmelerin açılışı, Atatürk Anıtı açılışı, 255 TOKİ binaları temel atma ve Akıncılar Kültür Spor Aktivite Merkezi'nin toplu açılışla program sona erdi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Cengiz Ergün Demirci Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title