Haberler

MHP'li Başkanın 'Yatırımlar Engelleniyor' Tepkisi

Denizli'de Kale İlçesi'nde Belediye Başkanı MHP'li İsmail Yarımca, ilçede yapılmak istenen yatırımların Ak Parti tarafından engellendiğini ileri sürerek tepki gösterdi.

Denizli'de Kale İlçesi'nde Belediye Başkanı MHP'li İsmail Yarımca, ilçede yapılmak istenen yatırımların Ak Parti tarafından engellendiğini ileri sürerek tepki gösterdi.

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Basın Merkezi'nde toplantı düzenleyen Kale Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Ak Parti İl Başkanı Avni Örki'nin kendisi hakkında yerel bir televizyonda yaptığı açıklamaları eleştirdi. Yarımca, "Ak Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, hakkımda, 'Projelerden haberleri yok. Bizler, parti ayrımı yapmadan hizmet ediyoruz. Bizim onlarda doku ve kan uyuşmazlığımız var. Yapılanlardan ve olanlardan haberleri yok' gibi cümleler kullanmıştır. Kendisine buradan sormak istiyoruz. Söylemiş olduğumuz hangi işlerimizi yaptınız ve tamamladınız? Yaptığımız tüm işlerin önüne takoz koydunuz" dedi.

"ALDATMA VE KANDIRMA PARTİSİ"

Ak Partiyi eleştiren Başkan Yarımca eleştirilerini şöyle sürdürdü:

"Geçen hafta hayırseverlerimiz tarafından 6 yıl önce yapılan okullarımızın açılışını yaptık. Çivril'de bir işadamının okulu bakan tarafından açılırken, bizim 6 yıldır bekleyen okullarımız geçtiğimiz hafta tamamlandı. Altınova yolu, 40 köyün gidip geldiği Akçay köprüsü ve Tabea Antik Kenti kazı çalışmaları bizler için en önemli projelerdir. Altınova yolu için kaç defa istememezi rağmen, destek verilmedi. Yılan hikayesine dönen bu yol 6 yıldır yapılmıyor. Diğer yandan Akçay Köprüsü'nün yapımı için Muğla İl Özel İdaresi ile Denizli İl Özel İdaresi ortak çalışma kararı aldı. Mart ayında yapılması planlanan yol yine engellenerek yapılmadı. Tabea Antik Kenti'ne ise bu güne kadar hiçbir yardımda bulunulmadı. Seçim yalanlarıyla insanları kandırıyorlar. Yılan hikayesine dönen işlerin seçimlerde halledileceği söyleniyor, vatandaşlara. Artık AK Parti'nin adı Aldatma ve Kandırma Partisi olmuştur."

SAĞLIKTA DA SIKINTI VAR

Sağlıkta yaşadıkları sıkıntılara da değinen Başkan Yarımca, şunları söyledi:

"Denizli-Muğla Karayolu üzerinde olan Kale'de her yıl çok sayıda kaza oluyor. Buna rağmen Kale Devlet Hastanesi'nin güçlendirilmek yerine iktidar tarafından kapasitesinin düşürülüyor. Kale Devlet Hastanesi'nin yatak kapasitesini 50'den 25'e indi. Acil olaylara müdahale edecek doktor yok. Hastaneyi sağlık merkezine dönüştürmek istiyorlar. Her yıl çok sayıda kazanın yaşandığı Muğla Yolu üzerindeki ilçede 112 Acil Sağlık Müdühale istasyonu yok. MHP'li belediye olduğumuz için bizi cezalandırıyorlar. Belediye olarak biz cezalandırılıyoruz, bedelini vatandaş canıyla ödüyor."

"CUMA NAMAZI İÇİN ÖN SIRADA YER AYIRTIYORLAR İDDİASI"

Başkan Yarımca, iki hafta önce yapılan okul açılışı için ilçeye gelen Ak Parti İl Başkanı Avni Örki, Ak Parti Denizli Milletvekili Bilal Uçar ve diğer partililerin cuma namazını ön saflarda kılması için Kaymakam Serap Özmen ve ilçe müftüsünün namazdan önce Çarşı Camisi'ne gidip ön saflardan yer ayrılmasını istediğini iddia etti. Ak Partililerin bir engelliye tekerlekli sandalye vermek için bir otobüs dolusu kişiyle geldiklerini de öne sürdü.

Yarımca sözlerini, Kale halkının yapılan haksızlıklarda seçimlerde gereken yanıtı vereceğini belirterek, tamamladı. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İsmail Yarımca Ak Parti Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 Ekim hangi burç? Ekim'in 23'ü hangi burçtur? 23 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 23 Ekim hangi burca ait? 22 Ekim hangi burç? Ekim'in 22'si hangi burçtur? 22 Ekim burç özellikleri, sembolü ve gezegeni nedir? 22 Ekim hangi burca ait? MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title