Haberler

MHP'li Adaylar Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu ve Osman Nuri Atçeken, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürdü.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu ve Osman Nuri Atçeken, seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerini sürdürdü.

Ereğli ilçesinde bulunan kafeleri, kahvehaneleri ve esnafları ziyaret eden Hüseyin Oprukçu ve Osman Nuri Atçeken, "Sosyal hayatın canlandığı Ereğli'yi sağladık. Şimdi daha fazlası için sizlerden destek istiyoruz" dediler.

İstasyon Caddesi ve Uğur Mumcu Caddesinde esnafları ziyaret eden MHP milletvekili adayları kafelerde ve kahvehanelerde alkışlarla karşılandı. Belediye Başkanlığı yaptığı dönemde Ereğli'de kirli alanların hepsini temizlediğini ifade eden MHP Konya 3. sıra milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu, "Eskiden Ereğli'de bu saatlerde kaldırımda yürümeye cesaret edemezdik. Ama bugün Ereğli'de akşamları dışarıda rahatça gezebiliyoruz. Ereğli'de, vatandaşın huzurunu bozan bütün kirli alanları şehir dışına taşıdık. Şimdi de daha fazlası için, huzurlu bir Ereğli'den sonra huzurlu bir Türkiye için kolları sıvadık. Desteklerinizi istiyoruz" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin seçim beyannamesi hakkında esnaflar ve gençlere bilgi veren adaylar, esnafa ve gençlere yönelik projelerinden bahsettiler.

"ESNAFIMIZ KALKINMA SÜRECİNİ YAŞAYACAK"

İstasyon Caddesinde esnafları ziyaret eden Hüseyin Oprukçu ve Osman Nuri Atçeken, Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında, esnafı bitirme noktasına gelen AVM'ler yasasında düzenleme yapacaklarını ve küçük esnafın yeniden canlanacağını ifade ettiler. MHP'nin projelerinin, halka dönük projeler olduğuna da dikkat çeken adaylar yeni işyeri açan esnafa da 5 yıl süreyle vergi ve prim avantajı sağlanacağını hatırlattı.

Ziyaretlerinde gençlerle de sohbet eden ve gençlere yönelik projelerden de bahseden MHP'li adaylar, "İktidarımızda gençlerimize 10 bin TL faizsiz kredi verilecek" dediler. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Osman Nuri Atçeken Konya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title