Haberler

MHP'li Adaylar, Seçim Çalışmalarına Devam Ediyor

MHP Malatya Milletvekili adayları Doğanşehir ilçesinin Gövdeli ve Kapıdere mahallesine çıkarma yaptılar.

MHP Malatya Milletvekili adayları Doğanşehir ilçesinin Gövdeli ve Kapıdere mahallesine çıkarma yaptılar. MHP Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, "Bize saray yapmak için değil fabrika yapmak için oy verin" dedi.

MHP Malatya Milletvekili adayları Avukat Arif Yıldız ve Hakan Kalkan, Doğanşehir Kapıdere ve Gövdeli esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti. MHP'li Milletvekili adayları ilk olarak Kapıdere esnaf ve vatandaşlarını ziyaret ederek, Milliyetçi Hareket iktidarında Doğanşehir'in Kapıdere Mahallesi'ne hizmet etmek için yola çıktıklarını belirttiler. MHP Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız, hem esnaf ve vatandaşların sıkıntılarını dinlemek hem de Milliyetçi Hareket iktidarında yapacakları hizmetleri anlatmak için ziyaretler yaptığını söyledi. Yıldız, "Biz şunun farkındayız. Milletvekili adayları seçim zamanları geliyorlar. Vatandaş ve esnaflardan oyunu istiyor daha sonra da bir daha gelmiyorlar. Biz bu tarz milletvekili olmayacağız. Cenabı Allah'ın izni, sizlerin de teveccühü ile milletvekili olursak, bu şekilde milletvekili olmayacağız. Birilerini araya koyma veya ulaşamama gibi bir sıkıntı olmayacak. Allah'ın izniyle sizin vekiliniz olacağız ve sıkıntınız olduğu zaman milletvekilinize ulaşabileceksiniz. Çünkü o milletvekillerini birileri seçiyor ve sizlerin önünüze seçmeniz için koyuyor. İradeniz dışında başka birilerini milletvekili görmek istemenize rağmen başka birini milletvekili olarak koyuyorlar, ondan sonra da esnaf ve vatandaşlar ulaşamıyor. Allah'ın izniyle Milliyetçi Hareket Partisinin milletvekilleri böyle olmayacak. Öncelikle size bunun sözünü veriyoruz" diye konuştu.

Milliyetçi Hareket iktidarında zengini daha zengin etmek için değil, tüm esnaf ve vatandaşları topyekun kalkındırmak için mücadele edeceklerini belirten Yıldız çiftçinin, köylünün, vatandaşın kalkındırıldığı zaman devletin de büyüyecek ve kalkınacağını söyledi. "Bize saray yapmak için değil fabrika yapmak için oy verin" diyen Yıldız, şunları kaydetti:

"Milliyetçi Hareket iktidarında her yıl 700 bin kişiye iş imkanı sağlayacağız. Bunu niye önemsiyoruz, çünkü Türkiye'de işsiz sayısı 13 milyonu bulmuş. Resmi istatistik biraz az gösteriyor, ama gerçek rakamlar budur. Bu nedenle vatandaşımızın rahat bir nefes alabilmesi, devletin kalkına bilemesi için her aileden bir kişi olmak üzere her yıl 700 bin kişiye işe alacağız. Bir aileden 5 kişi, diğer aileden hiç işe alınmayacak olmayacak. İşe alamadığımız yoksul ailelere 'hilal kart' vereceğiz. Şuanda devletin yaptığı tüm yardımlardan daha fazla para hilal karta yüklenecek. Yoksulumuz rahat bir nefes alacak ve canı neyi istiyorsa gidip onu alabilecek. Hilal kart alışveriş merkezlerinde de geçerli olmayacak. Nerede yaşıyorsa ya o semtte ya da o beldede geçerli olacak. Böylelikle küçük esnafımız da rahat bir nefes almış olacaktır."

MHP Malatya Milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız'ın konuşmasından sonra Kapıdere esnaf ve vatandaşları da yaşadıkları sıkıntıları dile getirdiler. Özellikle elektriklerin sık sık kesilmesinden tutun da sulama suyu konusunda ciddi sıkıntılar yaşadıklarını, mevcut iktidarın Kapıdere'ye hiçbir hizmet yapmadıklarını kaydettiler. MHP Milletvekili Avukat Arif Yıldız ve Hakan Kalkan da Milliyetçi Hareket iktidarında Kapıdere'nin tüm sorunlarının ortak akılla çözeceklerini vurguladılar. Kapıdere'de Arif Yıldız adlı bir esnaf da MHP'li milletvekili adayı Avukat Arif Yıldız'a el işlemesiyle türü bitmiş bir ağaçtan yaptığı ağaç sehpasını hediye etti.

MHP Malatya Milletvekili adayları daha sonra Doğanşehir Gövdeli Mahallesi'nin esnaf ve vatandaşlarını ziyaret ettiler. MHP Milletvekili Adayı Avukat Arif Yıldız burada da sevgi ve coşkuyla karşılanmaktan onur duyduğunu belirterek, "Milliyetçi Hareket iktidarında Büyükşehir Yasası'nı değiştireceğiz. Gövdeli'ye belde belediye statüsünü ve köyleri yeniden kuracağız. Gövdeli'ye daha iyi hizmet edilmesi için belediye statüsünün verilmesi gerekiyor. Malatya Büyükşehir Belediyesi şehir merkezindeki kaldırım ve yolları daha yapamadı ki, gelip Gövdeli'de hizmet etsin veya Arapgir'in bir köyüne hizmet yapsın. Ama buralara devlet eliyle yani il özel idaresi eliyle bu tür işler yapılabilir. Milliyetçi Hareket iktidarında hem il özel idarelerini hem belde belediyelerini hem de köyleri yeniden tesis edeceğiz. Vatandaşların yerinde hizmet almalarını sağlayacağız. Bunun için de Milliyetçi Hareket'in tek başına iktidar olması gerekiyor. Bunun yolu da hem Gövdeli'nin hem de Malatya'nın Milliyetçi Hareket'e tam destek vermesiyle mümkündür" ifadelerini kullandı. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arif Yıldız Doğanşehir Gövdeli Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title